Home User

//Kaspersky Home Security

Kaspersky
Total Security

70
Total Security

Preturi si mai mici

28.83 LEI8 .65 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

In cazul achizitiei subscriptiei lunare, promotia este valabila pentru o perioada limitata de timp. Preturile in lunile urmatoare pot varia conform promotiilor din momentul respectiv..
 

Kaspersky Total Security ofera protectie exhaustiva impotriva a diferite tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Total Security pentru a va oferi o protectie complexa.

Versiunea 2023 - Ready for GDPR

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Total Security?

Protectia computerului
Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.
Pe lânga protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspândire a programelor rau intentionate care nu fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.
Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Total Security, trebuie sa actualizati bazele de date si modulele software utilizate de aplicatie.
Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizând instrumente avansate si experti.

 

Nou! Safe Money - mai multa protectie pentru tranzactiile financiare
De fiecare data cand te autentifici pe un site de cumparaturi online, banking sau plati, noua tehnologie Kaspersky Safe Money ofera protectie automata. Verifica URL-ul site-ului, prin confruntarea cu o lista a site-urilor sigure, verifica certificatul de securitate al site-ului si, de asemenea, scaneaza sistemul de operare al PC-ului pentru a identifica vulnerabilitati asociate. De asemenea, Safe Money sugereaza automat si deschiderea site-ului in modul special Safe Money - pentru a ajuta in continuare la protejarea informatiilor personale impotriva furtului.

Nou! Tastatura Sigura & Tastatura Virtuala imbunatatita - te ajuta sa-ti protejezi identitatea
Cand deschizi un site bancar sau de plati - sau atunci cand introduci o parola pe un site - tehnologia Tastatura Sigura Kaspersky previne, in mod automat, accesarea datelor personale, scrise cu ajutorul tastaturii, de catre keylogger-i. Mai mult de atat, tehnologia imbunatatita Tastatura Virtuala permite introducerea informatiilor confidentiale chiar fara utilizarea unei tastaturi - pentru ca datele tale sa ramana protejate de capturile realizate de 'screen scrapers', keyloggere si nu numai.

Nou! Automatic Exploit Prevention - te protejeaza impotriva exploatarii vulnerabilitatilor
Malware-ul vizeaza din ce in ce mai mult vulnerabilitatile existente in aplicatiile frecvent utilizate pe PC. Kaspersky Total Security include o noua tehnologie - Automatic Exploit Prevention - care nu permite malware-ului sa exploateze aceste vulnerabilitati. Automatic Exploit Prevention iti scaneaza PC-ul pentru a identifica vulnerabilitati si controleaza actiunile oricarui program care detine vulnerabilitati. Blocheaza exploatarea lor prin controlarea lansarii fisierelor executabile de catre orice aplicatie care detine vulnerabilitati, dar si prin analiza comportamentului fisierelor executabile - pentru a identifica similaritati cu programe periculoase cunoscute. Automatic Exploit Prevention restrange actiunile care pot fi intreprinse de catre aplicatiile care au vulnerabilitati.

Nou! Password Manager* acum include si Password Sync 
Kaspersky Password Manager nu imbunatateste doar securitatea - prin generarea parolelor sigure si aleatorii - ci te si conecteaza automat pe conturile si aplicatiile site-uilor tale, inclusiv in Skype si Instant Messenger. Acum, cu noua caracteristica Password Sync, Kaspersky Total Security iti pastreaza in siguranta parolele online, in cloud. Utilizand Password Sync, iti poti accesa cu usurinta parolele de la orice PC si poti fi autentificat automat in site-urile si aplicatiile alese.

Nou! Backup online - faciliteaza realizarea de copii de siguranta a datelor
Daca PC-ul se defecteaza, realizarea de copii de siguranta in mod flexibil oferita de Kaspersky permite accesarea documentelor, fotografiilor, muzicii şi a celorlalte fişiere. Kaspersky Total Security permite sa realizezi copii de siguranta ale datelor pe unitatea hard, suport media portabile sau pe o gama larga de alte dispozitive de stocare fizica. In plus, noua functie Online Backup iti permite sa stochezi pana la 2 GB de fisiere, ce contin copii de siguranta online, prin Dropbox, astfel incat sa poti utiliza orice PC cu o conexiune la Internet pentru a-ti accesa copiile de siguranta.

Seifurile securizate - protejeaza cele mai importante date
Utilizand Kaspersky Total Security, este simplu sa creezi un seif special, securizat, pentru a-ti stoca cele mai valoroase informatii. Kaspersky cripteaza toate informatiile stocate in seif, iar accesul la seif este protejat prin parola, pentru a securiza seiful impotriva atacurilor hacker-ilor.

Pentru toate dispozitivele
Conexiune la Internet pentru activarea produsului si actualizari

Desktop-uri si laptop-uri cu sistem de operare Windows
Aproximativ 480 MB spatiu liber pe hard disc
Microsoft® Internet Explorer® 8 sau superior
Microsoft Windows® Installer 3.0 sau superior
Microsoft .NET Framework 4 sau superior
Tehnologia de protectie Webcam ruleaza numai pe PC-uri. Caracteristica este disponibila pentru o gama larga de web-camere compatibile.
Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise / 8.1 (32-bit sau 64-bit *)
Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32-bit sau 64-bit *)
Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate SP1 sau superior (pe 32 de biti sau 64 de biti *)
Microsoft Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate SP1 sau superior (pe 32 de biti sau 64 de biti *)
Procesor: 1 GHz sau mai mare
Memorie (RAM): 1 GB (32-bit) sau 2 GB (64-bit)
Microsoft Windows XP Home / Professional (32 de biti) SP3 sau superior / Professional (64-bit *) SP2 sau superior
Procesor: 800 MHz sau superior
Memorie (RAM): 512 MB

Desktop-uri si laptop-uri Apple
Spatiu 500 MB liber pe hard disc
Memorie (RAM): 1 GB
OS X 10.7, 10,8, 10,9, 10,10 (sistem cu un procesor Intel ®)

Smartphone-uri si tablete bazate pe Android
Android ™ 2.3 - 4.4
Rezolutia ecranului minima: 320 x 480

iPhone si iPad
IOS 6.0 sau mai mare

Windows Phone® **
Windows Phone 8
* Unele caracteristici ale produsului ar putea sa functioneze doar pe sisteme de operare pe 32 de biti.

** Numai Kaspersky Safe Browser este disponibil pentru aceasta platforma.

Kaspersky Total Security ofera protectie exhaustiva impotriva a diferite tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Total Security pentru a va oferi o protectie complexa.

 

Protectia computerului

Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.

Pe langa protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspandire a programelor rau intenionate care nu au fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.

Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Total Security, trebuie sa actualizati modulele de baze de date si de aplicatii utilizate de aplicatie.

Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizand instrumente avansate si experti.

Antivirus pentru fisiere

Componenta Antivirus pentru fisiere impiedica infectarea sistemului de fisiere din computer. Componenta porneste la pornirea sistemului de operare, ramane rezidenta in memoria RAM a computerului si scaneaza toate fisierele deschise, salvate sau lansate pe computer si pe toate unitatile conectate. Kaspersky Total Security intercepteaza orice incercare de accesare a unui fisier si scaneaza fisierul pentru identificarea virusilor si altor programe malware cunoscute. Accesul in continuare la fisier este permis numai daca fisierul nu este infectat sau daca este dezinfectat cu succes de catre aplicatie. Daca, dintr-un anumit motiv, un fisier nu poate fi dezinfectat, acesta este sters. O copie a fisierului va fi mutata in Carantina cand se intampla acest lucru. Daca un fisier infectat este plasat in acelasi loc in care era fisierul sters cu acelasi nume, Carantina salveaza numai copia ultimului fisier. Copia fisierului anterior cu acelasi nume nu se salveaza.

Antivirus pentru e-mail

Antivirusul pentru e-mail scaneaza mesajele de e-mail primite si expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai daca nu contine obiecte periculoase.

Antivirus pentru Web

Antivirusul pentru web intercepteaza si blocheaza executarea de scripturi de pe site-uri web daca acestea reprezinta o amenintare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizeaza intregul trafic web si blocheaza accesul la site-uri web periculoase.

Antivirus MI

Antivirusul MI asigura utilizarea in siguranta a clientilor MI. Componenta protejeaza informatiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigura functionarea in siguranta a diferitelor aplicatii de mesagerie instantanee.

Control aplicatii

Control aplicatii inregistreaza in jurnal actiunile efectuate de aplicatii din sistemul de operare si gestioneaza activitatile aplicatiilor in functie de grupul caruia componenta i-a dispus o aplicatie. Este specificat un set de reguli pentru fiecare grup de aplicatii. Aceste reguli gestioneaza accesul aplicatiilor la diferite resurse ale sistemului de operare.

Manager de aplicatii

Managerul de aplicatii va permite sa gestionati aplicatiile instalate pe computer.

Protectie a camerei web

Componenta Protectie a camerei web blocheaza accesul neautorizat la camera web si va instiinteaza ca accesul a fost blocat.

Firewall

Firewall-ul asigura securitatea atunci cand utilizati retelele locale sau internetul. Componenta filtreaza toate activitatile de retea utilizand doua tipuri de reguli: reguli pentru aplicatii si reguli pachet.

Monitor retea

Monitorul de retea este conceput pentru monitorizarea activitatii retelei in timp real.

Monitorizare sistem

Componenta Monitorizare sistem deruleaza inapoi modificarile facute de malware sistemului de operare.

Aceasta componenta ofera protectie impotriva programelor malware, inclusiv:

 • Exploatari
 • Programe care blocheaza ecranul
 • Programe de criptare care cripteaza date
 • Ransomware care cripteaza date sau blocheaza accesul la fisiere sau la sistem si extorcheaza rascumpararea pentru restaurarea fisierelor sau accesul la acestea

Nu este recomandata dezactivarea acestei componente.

Blocare atacuri de retea

Blocare atacuri de retea se incarca la pornirea sistemului de operare si urmareste traficul de retea de intrare pentru activitati caracteristice atacurilor de retea. Cand se detecteaza o incercare de atac asupra computerului, Kaspersky Total Security blocheaza orice activitate de retea a computerului atacator tintita impotriva computerului dvs.

Anti-Spam

Anti-Spam scaneaza impotriva spam-ului mesajele de e-mail primite. Toate mesajele care contin spam sunt marcate printr-un antet special.

Anti-Phishing

Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla daca acestea sunt incluse in lista de adrese URL de phishing. Aceasta componenta este incorporata in Antivirusul pentru Web, Anti-Spam si Antivirusul MI.

Anti-Banner

Componenta Anti-Banner blocheaza reclamele banner de pe site-uri web si din interfetele aplicatiilor.

Navigare privata

Componenta Navigare privata detecteaza solicitarile trimise de catre browserul catre serviciile de urmarire si poate modifica solicitarile trimise catre serviciile de urmarire si raspunsurile primite de la serviciile de urmarire pentru a va proteja impotriva urmaririi activitatii dvs. online.

Protectie financiara

Componenta Protectie financiara ofera protectia datelor confidentiale la utilizarea operatiunilor bancare online si a sistemelor de plata si previne furtul de fonduri atunci cand se realizeaza plati online.

Introducere in siguranta a datelor

Introducere in siguranta de la tastatura furnizeaza protectie pentru datele personale introduse pe site-urile web impotriva programelor care inregistreaza apasarile pe taste. Tastatura de pe ecran impiedica interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware si protejeaza datele personale impotriva incercarilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.

Modul Aplicatii de incredere

Modul Aplicatii de incredere protejeaza computerul de aplicatiile care ar putea fi nesigure. Atunci cand modul Aplicatii de incredere este activat, Kaspersky Total Security permite numai executarea aplicatiilor care sunt identificate ca fiind de incredere (de exemplu, pe baza informatiilor din Kaspersky Security Network despre o aplicatie sau pe baza unei semnaturi digitale de incredere).

Control parental

Componenta Control parental este conceputa pentru a proteja copiii si adolescentii de amenintari legate de utilizarea computerului si a internetului.

Componenta Control parental va permite sa setati restrictii flexibile pentru accesul la resurse web si aplicatii pentru utilizatori diferiti in functie de varsta acestora. In plus, componenta Control parental permite vizualizarea rapoartelor statistice cu privire la activitatile utilizatorilor controlati.

My Kaspersky

Daca pe un computer este instalat Kaspersky Total Security, puteti sa gestionati de la distanta protectia acestui computer din My Kaspersky.

Copiere de rezerva si restaurare

Functia Copiere de rezerva si restaurare este conceputa pentru a va proteja datele impotriva pierderii lor din cauza unor erori hardware. Kaspersky Total Security poate efectua copieri de rezerva planificate ale datelor pe unitati amovibile, pe unitati de retea si in spatii de stocare online. Puteti copia fisiere dupa categorie si puteti specifica numarul de versiuni ale aceluiasi fisier de stocat.

Criptare date

Functia Criptare date este conceputa pentru a va proteja datele confidentiale impotriva accesului neautorizat Puteti deschide un depozit de date si ii puteti vedea continutul numai dupa ce introduceti o parola.

Conexiune sigura

Kaspersky Total Security iti protejeaza datele la conectarea la retele Wi-Fi nesigure.

Kaspersky Total Security ofera protectie exhaustiva impotriva a diferite tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Total Security pentru a va oferi o protectie complexa.

 

Protectia computerului

Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.

Pe langa protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspandire a programelor rau intenionate care nu au fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.

Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Total Security, trebuie sa actualizati modulele de baze de date si de aplicatii utilizate de aplicatie.

Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizand instrumente avansate si experti.

Antivirus pentru fisiere

Componenta Antivirus pentru fisiere impiedica infectarea sistemului de fisiere din computer. Componenta porneste la pornirea sistemului de operare, ramane rezidenta in memoria RAM a computerului si scaneaza toate fisierele deschise, salvate sau lansate pe computer si pe toate unitatile conectate. Kaspersky Total Security intercepteaza orice incercare de accesare a unui fisier si scaneaza fisierul pentru identificarea virusilor si altor programe malware cunoscute. Accesul in continuare la fisier este permis numai daca fisierul nu este infectat sau dacă este dezinfectat cu succes de catre aplicatie. Daca, dintr-un anumit motiv, un fisier nu poate fi dezinfectat, acesta este sters. O copie a fisierului va fi mutata in Carantina cand se intâmpla acest lucru. Daca un fisier infectat este plasat in acelasi loc in care era fisierul sters cu acelasi nume, Carantina salveaza numai copia ultimului fisier. Copia fisierului anterior cu acelasi nume nu se salveaza.

Antivirus pentru e-mail

Antivirusul pentru e-mail scaneaza mesajele de e-mail primite si expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai daca nu contine obiecte periculoase.

Antivirus pentru Web

Antivirusul pentru web intercepteaza și blocheaza executarea de scripturi de pe site-uri web daca acestea reprezinta o amenintare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizeaza întregul trafic web și blocheaza accesul la site-uri web periculoase.

Antivirus MI

Antivirusul MI asigura utilizarea in siguranța a clientilor MI. Componenta protejeaza informatiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigura functionarea in siguranta a diferitelor aplicatii de mesagerie instantanee.

Control aplicatii

Control aplicatii inregistreaza in jurnal actiunile efectuate de aplicatii din sistemul de operare si gestioneaza activitatile aplicatiilor in functie de grupul caruia componenta i-a dispus o aplicatie. Este specificat un set de reguli pentru fiecare grup de aplicatii. Aceste reguli gestioneaza accesul aplicatiilor la diferite resurse ale sistemului de operare.

Manager de aplicatii

Managerul de aplicatii va permite sa gestionati aplicatiile instalate pe computer.

Protectie a camerei web

Componenta Protectie a camerei web blocheaza accesul neautorizat la camera web si va instiinteaza ca accesul a fost blocat.

Firewall

Firewall-ul asigura securitatea atunci cand utilizati retelele locale sau internetul. Componenta filtreaza toate activitatile de retea utilizand doua tipuri de reguli: reguli pentru aplicatii si reguli pachet.

Monitor retea

Monitorul de retea este conceput pentru monitorizarea activitatii retelei în timp real.

Monitorizare sistem

Componenta Monitorizare sistem deruleaza inapoi modificarile facute de malware sistemului de operare.

Aceasta componenta ofera protectie impotriva programelor malware, inclusiv:

 • Exploatari
 • Programe care blocheaza ecranul
 • Programe de criptare care cripteaza date
 • Ransomware care cripteaza date sau blocheaza accesul la fisiere sau la sistem si extorcheaza rascumpararea pentru restaurarea fisierelor sau accesul la acestea

Nu este recomandata dezactivarea acestei componente.

Blocare atacuri de retea

Blocare atacuri de retea se incarca la pornirea sistemului de operare si urmareste traficul de retea de intrare pentru activitati caracteristice atacurilor de retea. Cand se detecteaza o incercare de atac asupra computerului, Kaspersky Total Security blocheaza orice activitate de retea a computerului atacator tintita impotriva computerului dvs.

Anti-Spam

Anti-Spam scaneaza impotriva spam-ului mesajele de e-mail primite. Toate mesajele care contin spam sunt marcate printr-un antet special.

Anti-Phishing

Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla daca acestea sunt incluse in lista de adrese URL de phishing. Aceasta componenta este incorporata in Antivirusul pentru Web, Anti-Spam si Antivirusul MI.

Anti-Banner

Componenta Anti-Banner blocheaza reclamele banner de pe site-uri web si din interfetele aplicatiilor.

Navigare privata

Componenta Navigare privata detecteaza solicitarile trimise de catre browserul catre serviciile de urmarire si poate modifica solicitarile trimise catre serviciile de urmarire si raspunsurile primite de la serviciile de urmarire pentru a va proteja impotriva urmaririi activitatii dvs. online.

Protectie financiara

Componenta Protectie financiara ofera protectia datelor confidentiale la utilizarea operatiunilor bancare online si a sistemelor de plata si previne furtul de fonduri atunci cand se realizeaza plati online.

Introducere in siguranța a datelor

Introducere in siguranta de la tastatura furnizeaza protectie pentru datele personale introduse pe site-urile web impotriva programelor care inregistrează apasarile pe taste. Tastatura de pe ecran impiedica interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware si protejeaza datele personale impotriva incercarilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.

Modul Aplicații de incredere

Modul Aplicatii de incredere protejeaza computerul de aplicatiile care ar putea fi nesigure. Atunci cand modul Aplicatii de incredere este activat, Kaspersky Total Security permite numai executarea aplicatiilor care sunt identificate ca fiind de incredere (de exemplu, pe baza informatiilor din Kaspersky Security Network despre o aplicatie sau pe baza unei semnaturi digitale de incredere).

Control parental

Componenta Control parental este conceputa pentru a proteja copiii și adolescentii de amenintari legate de utilizarea computerului și a internetului.

Componenta Control parental va permite sa setati restrictii flexibile pentru accesul la resurse web si aplicatii pentru utilizatori diferiti în functie de varsta acestora. In plus, componenta Control parental permite vizualizarea rapoartelor statistice cu privire la activitătile utilizatorilor controlati.

My Kaspersky

Daca pe un computer este instalat Kaspersky Total Security, puteti sa gestionati de la distanta protectia acestui computer din My Kaspersky.

Copiere de rezerva si restaurare

Functia Copiere de rezerva si restaurare este conceputa pentru a va proteja datele impotriva pierderii lor din cauza unor erori hardware. Kaspersky Total Security poate efectua copieri de rezerva planificate ale datelor pe unitati amovibile, pe unitati de retea si in spatii de stocare online. Puteti copia fisiere dupa categorie si puteti specifica numarul de versiuni ale aceluiasi fisier de stocat.

Criptare date

Functia Criptare date este conceputa pentru a va proteja datele confidentiale impotriva accesului neautorizat Puteti deschide un depozit de date si ii puteti vedea continutul numai dupa ce introduceti o parola.

Conexiune sigura

Kaspersky Total Security îti protejeaza datele la conectarea la retele Wi-Fi nesigure.

Kaspersky Total Security