Home User

//Kaspersky VPN

Kaspersky
Secure Connection

Secure Connection
12 .35 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

In cazul achizitiei subscriptiei lunare, promotia este valabila pentru o perioada limitata de timp. Preturile in lunile urmatoare pot varia conform promotiilor din momentul respectiv.

 

 Kaspersky Secure Connection va protejeaza datele în retelele Wi-Fi publice si va asigura anonimatul pe internet. 

Kaspersky Secure Connection stabileste o conexiune securizata: ascunde adresa IP si locatia dvs. reala și transfera datele dvs. prin intermediul canalului criptat. Utilizati conexiunea Kaspersky Secure Connection pentru a va proteja datele de acreditare și informatiile private atunci cand cumparati online sau utilizati retele sociale.

Versiunea gratuita a conexiunii securizate este limitată la 200 Mb de trafic criptat pe zi, pentru un număr nelimitat de dispozitive și un server virtual ales automat. O versiune plătita ofera trafic nelimitat pentru cinci dispozitive si o varietate de servere virtuale pentru un an.

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Secure Connection?

Kaspersky Secure Connection este un instrument de protecție a conexiunilor Internet.

Kaspersky Secure Connection stabileste o conexiune securizată: ascunde adresa IP și locatia dvs. reală și transferă datele dvs. prin intermediul canalului criptat. Utilizați conexiunea Kaspersky Secure Connection pentru a vă proteja datele de acreditare și informațiile private atunci când cumpărați online sau utilizați rețele sociale.

Secure Connection permite utilizatorilor să se conecteze la Internet în siguranță, prin criptarea tuturor datelor trimise și recepționate prin rețea. Este disponibilă ca soluție independentă pentru dispozitivele Windows și Mac și ca parte integrantă a soluțiilor de securitate de vârf ale Kaspersky Lab pentru utilizatorii de acasă, unde este instalată automat.

Soluția combină dezvoltarea in-house a Kaspersky Lab cu tehnologia Virtual Private Network. Serverele care criptează și redirecționează traficul de utilizatori sunt situate în diferite țări din întreaga lume - inclusiv SUA, Germania, Singapore și multe altele. Acestea sunt furnizate de partenerul nostru, compania software AnchorFree, cu ajutorul tehnologiei sale Hotspot Shield. În mod implicit, traficul de utilizatori trece prin cel mai rapid server virtual disponibil la acel moment, care ar putea fi localizat într-o altă țară. Utilizatorii premium pot alege un server în oricare dintre țările acceptate.

Aplicația Secure Connection (nu criptarea traficului în sine) este lansată automat la pornirea sistemului de operare. Monitorizează situațiile potențial periculoase în care criptarea ar putea fi necesară - cum ar fi atunci când un utilizator se conectează la o rețea Wi-Fi nesigură sau deschide un site web sensibil care necesită protecție suplimentară pentru datele sale private și, în mod implicit, oferă să activeze criptarea în aceste cazuri. Traficul de criptare începe doar cu consimțământul explicit al utilizatorului.

Pe baza deciziei utilizatorului, traficul poate fi criptat în mod constant până când utilizatorul îl oprește sau există o problemă de conectivitate. Poate fi pornit, de asemenea, prin cerere manuală sau efectuată automat, în funcție de riscul situațiilor individuale.

Versiunea gratuită a conexiunii securizate este limitată la 200 Mb de trafic criptat pe zi, pentru un număr nelimitat de dispozitive și un server virtual ales automat. O versiune plătită oferă trafic nelimitat pentru cinci dispozitive și o varietate de servere virtuale pentru un an.

CERINȚE MINIME PENTRU HARDWARE ȘI SOFTWARE

 1. Cerințe generale:
  • 140 MO spațiu-disc liber pe hard disk

  • CD-/DVD-ROM (în cazul instalării de pe un CD de instalare)

  • Conexiune la internet

  • Microsoft Internet Explorer 8.0 sau o versiune mai recentă.

   Pentru a accesa portalul My Kaspersky, vă recomandăm să utilizați Microsoft Internet Explorer 9.0 sau o versiune ulterioară.

    

  • Microsoft Windows Installer 3.0 sau o versiune mai recentă

  • Microsoft .NET Framework 4 sau o versiune mai recentă

 2. Sisteme de operare:
  • Pentru Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1 sau ulterior), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8 Pro, Microsoft Windows 8 Enterprise, Microsoft Windows 8.1 (actualizare Windows 8.1), Microsoft Windows 8.1 Pro (actualizare Windows 8.1), Microsoft Windows 8.1 Enterprise (actualizare Windows 8.1), Microsoft Windows 10 Home (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4), Microsoft Windows 10 Enterprise (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4), şi Microsoft Windows 10 Pro (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4):

   • Procesor cu o frecvență de cel puțin 1 GHz

   • 1 GO de memorie RAM liberi (pentru sisteme de operare de 32 de biți), 2 GO de memorie RAM liberi (pentru sisteme de operare de 64 de biți)

 3. Browsere web acceptate:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0 şi 11.0 (cu excepţia Microsoft Internet Explorer 10 şi 11 cu noul stil al interfeţei de utilizare Windows)

  • Toate versiunile Microsoft Edge.

  • Mozilla Firefox, versiunile 52.x – 59.x

  • Mozilla Firefox ESR 52.x

  • Google Chrome, versiunile 48.x – 64.x

   Kaspersky Secure Connection acceptă Google Chrome şi Mozilla Firefox, cu sisteme de operare pe 32 şi 64 de biţi.

 4. Cerințe pentru tablete:
  • Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10

  • Procesor Intel Celeron cu o frecvență de sincronizare de 1,66 GHz sau mai mare

  • 1000 MO de memorie RAM liberă

 5. Cerințe pentru netbookuri:
  • Intel Atom™ CPU 1.60 GHz sau o versiune mai rapidă

  • 1024 MO de memorie RAM liberă

  • Monitor de 10,1 inchi cu rezoluție a ecranului de 1024x600

  • Intel GMA 950 sau o soluție grafică superioară

Kaspersky Secure Connection va protejeaza datele in retelele Wi-Fi publice si va asigura anonimatul pe internet. 

Kaspersky Secure Connection stabileste o conexiune securizata: ascunde adresa IP si locatia dvs. reala si transfera datele dvs. prin intermediul canalului criptat. Utilizati conexiunea Kaspersky Secure Connection pentru a va proteja datele de acreditare si informatiile private atunci cand cumparati online sau utilizati retele sociale.

Versiunea gratuita a conexiunii securizate este limitata la 200 Mb de trafic criptat pe zi, pentru un numar nelimitat de dispozitive si un server virtual ales automat. O versiune platita ofera trafic nelimitat pentru cinci dispozitive si o varietate de servere virtuale pentru un an.

Secure Connection permite utilizatorilor sa se conecteze la Internet in siguranta, prin criptarea tuturor datelor trimise si receptionate prin retea. Este disponibila ca solutie independenta pentru dispozitivele Windows si Mac si ca parte integranta a solutiilor de securitate de varf ale Kaspersky Lab pentru utilizatorii de acasa, unde este instalata automat.

Solutia combina dezvoltarea in-house a Kaspersky Lab cu tehnologia Virtual Private Network. Serverele care cripteaza si redirectioneaza traficul de utilizatori sunt situate in diferite tari din intreaga lume - inclusiv SUA, Germania, Singapore si multe altele. Acestea sunt furnizate de partenerul nostru, compania software AnchorFree, cu ajutorul tehnologiei sale Hotspot Shield. In mod implicit, traficul de utilizatori trece prin cel mai rapid server virtual disponibil la acel moment, care ar putea fi localizat intr-o alta tara. Utilizatorii premium pot alege un server in oricare dintre tarile acceptate.

Kaspersky Secure Connection