1. Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Best Antivirus S.R.L, proprietar de drept al acestui site (denumita in continuare BestAntivirus) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

2. Definitii:
Site-ul www.bestantivirus.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de S.C Best Antivirus S.R.L.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.bestantivirus.ro, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul bestantivirus.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Adresa: Strada Linistei nr 57, sector 1, Bucuresti, Romania. Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Best Antivirus nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

2.1 Prelungire automata
Unele produse au optiunea de prelungire automata. Daca aceasta optiune este bifata inseamna ca produsul este disponibil sub forma de abonament cu prelungirea automata a perioadei de valabilitate.
Perioada valabilitate a abonamentului poate fi lunara sau anuala (in functie de produs) si poate fi selectata in pagina de achizitie a produsului in campul "perioada". Aceasta optiune implica in mod automat plata produsului cu un card de debit sau credit, card care va fi debitat automat la sfarsitul perioadei initiale cu o suma egala cu valoarea abonamentului ales iar abonamentul va fi prelungit automat pe perioada selectata initial.
Fiecare plata realizata cu succes va prelungi valabilitatea abonamentului pentru o perioada egala cu cea aleasa initial. In cazul in care la finalul perioadei platite nu se poate incasa abonamentul aferent noii perioade din diverse motive (card expirat, lipsa fonduri, etc) abonamentul va fi anulat in mod automat iar pentru prelungire trebuie achizitionat un nou produs. Daca nu mai doriti prelungirea abonamentului dupa expirarea perioadei contractuale este suficient sa va conectati in contul de client, sa alegeti optiunea "Subscriptii" si sa anulati abonamentul existent. Produsul va continua sa functioneze pana la expirarea perioadei achitate.
Licentele/abonamentele achizitionate cu optiunea de prelungire automata pot fi anulate in termen de 30 de zile de la data achizitionarii iar banii vor fi returnati integral pe cardul de plata folosit la achizitie.

3. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul) apartin Best Antivirus si colaboratorilor sai. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Best Antivirus.
Folosirea fara acordul Best Antivirus, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.bestantivirus.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele pot fi folosite folosite doar cu acordul scris al unui reprezentant Best Antivirus.

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Best Antivirus, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Best Antivirus nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului www.bestantivirus.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
De aceea, Best Antivirus nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Best Antivirus de catre reprezentantii fiecarei marci.
Best Antivirus si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Best Antivirus, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Best Antivirus de la clientul respectiv.
Dupa expedierea produselor, Best Antivirus poate returna contavaloarea bunurilor doar in decursul lunii in care clientul a facut comanda.

6. Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.bestantivirus.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

7. Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la Best Antivirus, in mod normal este de 30 de minute din momentul descarcarii facturii proforme obtinuta in momentul inregistrarii comenzii pe site. Best Antivirus nu poate fi raspunzator de de eventualele intarzieri darotate problemelor tehnice de generare a licentelor si isi rezerva dreptul sa trimita o comanda in maxim 24 de ore in aceasta situatie.

8. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI bestantivirus.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL bestantivirus.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI bestantivirus.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

9. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

La Best Antivirus securitatea si confidentialitatea datelor pesonale ale utilizatorilor si clientilor sunt considerate de inalta importanta. Noi va intelegem teama de a ne dezvalui informatiile dumneavoastra personale si dorinta de a avea control asupra acestor informatii.

Politica Best Antivirus cu privire la colectarea informatiilor personale este necesara pentru contactul cu dumneavoastra si pentru emiterea documentelor legale cu privire la comenzile efectuate pe website-urile Best Antivirus. Noi nu colectam informatii suplimentare inafara acelor informatii necesare facturarii si contactarii dumneavoastra si nu facem publice aceste date catre nici o terta pesoana sau companie.

Utilizatorii anonimi care ne viziteaza website-urile
Vizitarea website-ului www.bestantivirus.ro precum si a subdomeniilor acestuia este gratuita. Accesul la informatiile de pe aceste website-uri nu necesita introducerea informatiilor personale. Informatiile pe care noi le salvam sunt cele cu privire la traficul pe aceste site-uri si sunt anonime. Acestea au relevanta exclusiv statistica, si expun detalii tehnice precum tipul si versiunea browser-ului, referinta vizitei, timpul petrecut pe fiecare pagina si respectiv numarul de vizite adus fiecarei pagini raportat unei durate de timp. Toate aceste statistici sunt folosite pentru analiza activitatii website-urilor si nu pentru identificarea dumneavoastra.

Informatii colectate la momentul descarcarii unui fisier
In momentul descarcarii unui fisier ce contine kit-ul de instalare al unui produs comercializat de Best Antivirus, va sunt solicitate anumite date personale care ne fac legatura cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor de care sunteti interesat(a).

In momentul de fata urmatoarele date va sunt solicitate la descarcarea unui kit de instalare: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon si numele companiei pentru care il folositi sau testati (daca este cazul).

Sub nicio forma informatiile dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite unei terte parti. Nu vom folosi aceste informatii decat pentru comunicarea cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor noastre.

Informatii personale colectate in procesul de comanda
In momentul in care cumparati un produs de pe website-urile Best Antivirus, va solicitam informatiile necesare facturarii si procesarii tranzactiei. Aceste informatii sunt referitoare la dumneavoastra (in calitate de persoana de contact sau persoana fizica, pentru tranzactionare) si la compania pe care o reprezentati (daca este cazul, pentru facturare).

In momentul de fata urmatoarele date sunt solicitate la inregistrarea si comandarea produselor de pe website-urile Best Antivirus:
» In cazul pesoanelor fizice: e-mail, nume si prenume, adresa, oras, judet, cod postal, telefon, fax (daca exista), adresa web (daca exista).
» In cazul persoanelor juridice: e-mail, nume si prenume, nume companie, cod fiscal, registrul comertului, nume banca, IBAN, adresa, oras, judet, cod postal, telefon, fax (daca exista), adresa web (daca exista).
» In cazul platilor prin card online, serviciul de plati PlatiOnline.ro, pe care compania Best Antivirus il foloseste, va poate solicita date suplimentare si totodata informatii cu privire la cardul de credit. Aceste informatii nu ajung la Best Antivirus iar responsabilitatea pentru ele apartine companiei solicitante.

Suplimentar fata de informatiile cerute mai sus, gasiti optiunea de a va abona la newsletter. In cazul in care va abonati, sunteti de acord sa primiti informatii cu privire la activitatile website-urilor Best Antivirus, la lansari de produse si la comunicate de presa. In cazul in care nu va abonati, aceste mesaje nu vor ajunge la dumneavoastra.

Sub nicio forma informatiile dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite unei terte parti. Nu vom folosi aceste informatii decat pentru comunicarea cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor noastre.

Securitatea companiei Best Antivirus
Best Antivirus depune maximul de efort pentru a asigura securitatea sistemelor care gazduiesc website-urile companiei, a bazelor de date si a mecanismului de cumparare online precum si a statiilor de lucru care acceseaza sistemul pentru administrare si analiza.

Best Antivirus parcurge toti pasii necesari pentru a asigura siguranta sistemelor proprii atat fizice cat si electronice. Toate sistemele companiei Best Antivirus sunt protejate de parole. Sistemul de comanda prin credit card oferit de partenerii nostri, PlatiOnline.ro, este criptat si indeplineste toate conditiile necesare procesarii platilor electronice.

Best Antivirus nu foloseste sistemul de bulk e-mail care permite vizualizarea adreselor de e-mail de catre toti abonatii ci un sistem individual care trimite informatia catre fiecare utilizator in parte.

Definitia "tertei parti"
Pentru a clarifica identitatea "tertei parti", aceasta formatie reprezinta orice entitate fizica sau juridica care poate colabora sau nu cu Best Antivirus. Angajatii Best Antivirus nu reprezinta terte parti si sunt limitati prin contracte de cofidentialitate astfel incat nu pot dezvalui la randul lor informatiile confidentiale despre companie sau despre clientii companiei. In cazul in care acestia din urma divulga o informatie si dumneavoastra aveti dovezi concludente cu privire la acest lucru, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Informatii suplimentare
Pentru orice intrebare sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati!

Art. 1 Organizator

Best Antivirus SRL, cu sediul în București, str. Liniștei, nr. 57, având cod de identificare fiscal nr. RO 33373480. Concursul se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament (“Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toți participanții.

Prin participarea la acest Concurs, se prezumă cunoașterea Regulamentului și acordul Participantului. Participanții se obligă se respecte și să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului Regulament.

Art. 2 Temeiul legal și regulamentul oficial al Concursului

Prezenta loterie publicitară este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Campania se desfășoară sub imperiul prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Participanții vor putea regăsi un link într-un comentariu la postarea dedicată acestui concurs pe pagina oficială de Facebook a Best Antivirus care îi va redirecționa către Regulamentul de concurs. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Concursul poate fi mediatizat în scopul informării publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și / sau cu rol informativ. Informațiile pe care astfel de materiale le pot conține vor fi interpretate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa Regulamentul, cu condiția înștiințării prealabile a Participanților cu privire la orice modificare a vreuneia dintre prevederile acesteia. Orice modificări / completări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi curpinse în acte adiționale și vor fi comunicate către public.

Art. 3 Durata și locul de desfășurare a Concursului

Concursul este organizat în România și se desfășoară fără limitări teritoriale în România, pe contul oficial de Facebook Best Antivirus.

Concursul începe pe data de 18.01.2023 ora 00.00, și se încheie pe data de 27.01.2023, ora 23:57. Rezultatul concursului va fi comunicat prin postări pe conturil oficiale de Facebook, în termen de maxim 3 zile de la încheierea concursului.

Art. 4 Condițiile de participare

La Concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliul în România („Participant”). La această loterie publicitară nu pot participa angajații Best Antivirus, rudele de gradul I ale acestora și nici soții/soțiile acestora. În cazul în care verificările făcute ulterior vor dovedi că acest lucru nu s-a respectat, premiul/iile respectiv/e nu se va/vor acorda. Participarea la această loterie publicitară presupune cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

Art. 5 Premiile Concursului

În cadrul Concursului pot fi acordate, conform mecanismului descris la Art. 6 de mai jos, următoarele premii: 10 coduri de activare (licențe) pentru GData Antivirus pentru Windows – 1 dispozitiv, 1 an. Câștigătorii nu pot opta pentru primirea contravalorii premiului în bani sau în alte obiecte. Best Antivirus nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune aduse câștigătorului sau unor terțe persoane.

Art. 6 Mecanismul desfășurării Concursului

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la Concurs este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:.
»(1) Participantul trebuie să aibă drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
»(2) Înscrierea se va face exclusiv în perioada Concursului menționată la Art. 3 de mai sus;
»3) Participantul trebuie să dea follow paginii de social-media pe care se desfășoară concursul și să lase un comentariu cu intenția de participare;
»(4) Participantul trebuie să dea like postării care anunță prezentul Concurs;

Respectând pașii de mai sus, Participanții vor intra automat în Concurs.Organizatorul își rezervă dreptul de a anula dreptul la Concurs Participanților care: nu respectă condițiile impuse de legislația în materie sau care sunt ilegale, periculoase, malițioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defăimătoare, rasiste sau xenofobe, ce constituie o încălcare a dreptului de autor și care ar putea fi considerate ca instigând la fapte penale, sau ilegale; instigă la discriminare pe bază de rasă sau origine etnică, religie, dizabilități, vârstă sau orientare sexuală, cu caracter umilitor sau înjositor pentru aceste categorii.

Art. 7 Modalitatea de selecție a câștigătorului

Câștigătorul va fi ales aleatoriu dacă a îndeplinit condițiile de participare. Câștigătorul va fi selectat prin intermediul site-ului random.org.

O persoană poate câștiga un singur cod de activare (licență) pentru GData Antivirus pentru Windows – 1 dispozitiv, 1 an. În cazul în care un participant a lăsat mai multe comentarii la postarea de concurs, va fi luat în considerare un singur comentariu.

Art. 8 Notificarea câștigătorului

Câștigătorii concursurilor (se va desfășura pe Facebook) vor fi anunțați prin postări pe platforma de social media și va fi contactat prin mesaj privat în termen de maximum 48 de ore de la anunțarea sa pe pagină. Câștigătorul nu este eligibil pentru a primi premiul în cazul în care: nu răspunde la mesajul de notificare în 48 de ore de la transmiterea acestuia, și nici nu contactează Organizatorul în alt mod; încalcă Termenii și / sau condițiile de participare. Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a elimina din Concurs / descalifica un participant, dacă va constata că acesta încalcă Regulamentul sau legile în vigoare. Organizatorul își asumă responsabilitatea doar în ceea ce privește respectarea regulamentului și a procedurilor Concursului, precum și acordarea premiilor. În cadrul loteriei publicitare va exista un număr de 3 rezerve pentru cazul în care una dintre persoanele desemnate câștigătoare va fi descalificată sau nu își revendica premiul. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului și înmânării premiului din motive care nu țin de el.

Art. 9 Preluarea premiului

Premiul, fiind un cod, va fi trimis prin mesaj privat câștigătorilor. Licenta are valabilitate 12 luni , cu condiția sa fie activată cel tarziu la data 01.03.2023

Art. 10 Protecția datelor personale

Operatorul datelor (Organizatorul) are o politică strictă în privința datelor cu caracter personal respectând dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, colectând și prelucrând datele cu caracter personal numai în scopul specificat la data furnizării acestora de către Participant. Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției. Datele oferite de Participanții la Concurs vor fi prelucrate de către Organizator cu acordul participanților și vor putea fi folosite de către aceștia după cum urmează: pentru transmiterea premiilor și pentru urmărirea desfășurii corecte a Concursului.

Art. 11 Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă. Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru vreun eveniment care determină imposibilitate participării persoanelor interesate la loteria publicitară sau care afectează buna desfășurare a activităților descrise în prezentul Regulament, ca urmare a unor restricții sau a altor limitări specifice serviciilor oferite. Răspunderea Organizatorului este strict limitată la acordarea la acordarea premiilor stabilitate. Organizatorul nu-și asuma răspunderea pentru niciun accident suferit de către câștigător sau pentru orice alte daune intervenite în legătură cu premiul oferit. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.