Business & Corporate

//Kaspersky Cloud Security

Kaspersky
Security for Microsoft Office 365

Security for Microsoft Office 365
81 .25 LEI  FARA TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

La fel ca Microsoft Office 365, Kaspersky Security for Microsoft Office 365  este gazduit în cloud, ceea ce ofera un management convenabil și flexibil atat al e-mail-ului, cat și al securitatii. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 are mai multe avantaje, cum ar fi configurarea simpla și integrarea cu Exchange Online, un tablou de bord ce arata statistici despre amenintari, precum și abilitatea de a face backup și de a recupera e-mail-urile sterse. 

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Security for Microsoft Office 365?

Companiile mici și mijlocii înca sunt în procesul de adoptie a sistemului cloud, iar pentru majoritatea dintre ele, trecerea la un serviciu de e-mail în cloud este primul pas.  Acest nou serviciu de securitate de la Kaspersky Lab include acum tehnologiile de detectie Next Generation, bazate pe invătarea automatizata si informatii despre amenintari trimise în timp real către sistemele de e-mail din cloud, asigurand o protectie imbunatatita pentru Exchange Online din Microsoft Office 365.

Tinand cont de faptul ca zilnic sunt trimise milioane de e-mail-uri, nu trebuie decat ca unul singur să contină un fisier infectat cu ransomware sau un link de phishing, pentru a afecta sau chiar a distruge activitatea unei companii.

Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 este o solutie software destinata protejarii cutiilor postale Exchange Online gestionate prin Office 365. Mesajele de e-mail sunt scanate pentru a detecta virusi, troieni si alte tipuri de amenintari care pot fi transmise prin e-mail, spam si phishing.

Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 poate efectua urmatoarele operatii:

 • scaneaza mesajele de intrare si de iesire pentru programe malware;
 • filtreaza e-mailurilor nesolicitate (spam) din casutele postale ale utilizatorilor;
 • scaneaza mesajele de e-mail pentru phishing si link-uri rau intentionate;
 • ataseaza filtre în mesajele de e-mail;
 • muta mesajele în Backup pentru a preveni riscul pierderii de date (daca administratorul a configurat ca mesajele sa fie sterse din casutele postale ale utilizatorilor);
 • notifica administratorul de sistem cu privire la mesajele care contin obiecte rau intentionate si / sau atasamente filtrate;
 • afiseaza statistici si genereaza rapoarte privind activitatea aplicatiilor. 

Nu este nevoie sa instalati Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 pe computer. Aveti nevoie doar de un browser si de acces la Internet pentru a va conecta la Consola de administrare Kaspersky Security for Microsoft Office 365.

Aveti nevoie doar de un browser pentru a gestiona Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365. Cerintele hardware si software pentru un computer sau pentru un dispozitiv mobil corespund cu cele ale browserului utilizat pentru a gestiona Kaspersky Security for Microsoft Office 365.

 

Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 accepta urmatoarele browsere:

Google Chrome 45 sau ulterior;

Internet Explorer 11 sau ulterior;

Firefox 47 sau ulterior;

Microsoft Edge 13.0 sau ulterior;

Safari 8.0 sau ulterior.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365