Small Office

//Kaspersky Small Business

Kaspersky
Small Office Security - pachete fara File Server

Small Office Security - pachete fara File Server
221 .01 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

Kaspersky Small Office Security a fost special conceput pentru birourile mici care doresc să se concentreze pe cresterea veniturilor, avand, în acelasi timp, siguranta ca securitatea informatica este asigurata cu un sistem de protectie accesibil şi fiabil. În timp ce angajatii isi desfasoara activitatea, Kaspersky Small Office Security combina simplitatea protecţiei PC-ului de acasa cu caracteristici speciale pentru asigurarea protectiei companiei tale.

Prezentare Produs
De ce pachete  Kaspersky  Small Office Security?

Securitate permanentă pentru intreprinderi active in permanenţă.

Proprietarilor de intreprinderi mici, care trebuie să rezolve singuri toate problemele,inclusiv pe cele de IT, le este dificil să se concentreze asupra lucrurilor care contează.

Kaspersky Small Office Security a fost special conceput pentru companiile mici care doresc să se concentreze pe creşterea veniturilor, avand, in acelaşi timp, siguranţa că securitatea informatică este asigurată cu un sistem de protecţie accesibil şi fiabil.

Kaspersky Small Office Security oferă toate capacităţile de care ai nevoie pentru a-ţi proteja compania fără efort, lăsandu-ţi timp pentru a te concentra asupra acesteia.

Kaspersky Small Office Security combină simplitatea protecţiei PC-ului de acasă cu caracteristici speciale pentru asigurarea protecţiei companiei tale, .n timp ce angajaţii işi desfăşoară activitatea.

 • Securitate cu setare automată pentru 5-50 de angajaţi
 • Protejează-ţi biroul de pe PC-urile şi laptopurile Windows şi Mac
 • Protejează serverele de fişiere Windows pentru a-ţi securiza cele mai valoroase fişiere
 • Securizează dispozitivele Android pentru a le permite angajaţilor să lucreze pe tabletele şi telefoanele inteligente personale
 • Bazează-te pe sisteme avansate de protecţie şi contracarare a programelor de tip ransomware, .n situaţia .n care cineva face o greşeală
 • Plăteşte facturile şi taxele .n siguranţă online cu Safe Money
 • Securizează şi stochează fişierele valoroase cu funcţiile de criptare a fişierelor şi copiere de rezervă
 • Asigură-te că aplicaţiile pe care le foloseşti sunt sigure cu ajutorul funcţiei incorporate de scanare a vulnerabilitatilor si actualizarilor oportune

Securitatea companiilor mici? Fără griji.

Kaspersky Small Office Security este proiectat special pentru medii de birou de dimensiuni mai mici. O soluţie de securitate care nu-ţi solicită atenţia, lăsându-te să te concentrezi pe priorităţile companiei tale. Îţi protejează angajaţii fără a le distrage atenţia cu mesaje sau notificări, astfel încât să poată lucra fără să fie deranjaţi.

Nu este nevoie să cumperi nimic în afară de licenţă

Protecţia funcţionează eficient şi fără efort cu echipamentele, componentele hardware şi dispozitivele existente. Este o soluţie extrem de rentabilă, care stimulează productivitatea şi adaugă elemente cruciale de securitate la sistemele micilor companii, fără să afecteze bugetul.

Protecţia datelor pe toate dispozitivele şi cu toate ocaziile
Lucrează cu fişierele pe orice dispozitiv - PC-uri, computere Mac, servere de fişiere Windows şi dispozitive mobile Android. Toate vor fi protejate împotriva ameninţărilor cunoscute, necunoscute şi avansate.

Protecţie împotriva programelor de tip ransomware pentru angajaţii neglijenţi
Chiar dacă un angajat a accesat un link rău intenţionat şi programul de tip ransomware încearcă să cripteze fişierele de lucru, se creează automat o copie de rezervă a fişierului necriptat, pentru a-l putea restabili.

Stochează şi transmite fişiere valoroase în siguranţă

Criptarea datelor converteşte datele stocate pe PC-uri şi servere de fişiere într-o formă ilizibilă, ce descurajează tentativele infractorilor cibernetici de a avea acces la informaţii confidenţiale. Accesul neautorizat este prevenit prin stocarea datelor convertite în depozite de stocare protejate speciale.

De asemenea:

 • Backup local şi online de date pentru fişiere importante în caz de urgenţă
 • Distrugerea fişierelor pentru ştergerea definitivă a datelor
 • Descoperirea şi eliminarea datelor neutilizate

Evită capcanele fraudelor şi ale înşelătoriilor online

Protejează banii, numerele cardurilor de credit şi informaţiile bancare ale companiei. Ori de câte ori compania accesează servicii de banking sau de plată online – de la un PC sau Mac – funcţia unică Safe Money de la Kaspersky adaugă un nivel suplimentar de securitate. Aceasta poate stabili cu uşurinţă dacă un site este sigur (atunci când browserul este lansat cu funcţia Safe Money, un cadru verde indică faptul că site-ul este sigur).

Lucrează în siguranţă pe dispozitivele mobile

Tehnologiile de securitate şi administrare mobilă Kaspersky Lab permit protecţia în mişcare, inclusiv când angajaţii îşi folosesc propriile dispozitive mobile pentru
a lucra. Protejează telefoanele inteligente şi tabletele Android şi localizează, blochează sau şterge dispozitivele lipsă dacă este necesar.

Securitate de încredere – şi o putem dovedi

Niciun alt furnizor nu poate egala istoricul de succese al Kaspersky Lab la testele independente. În 2018, produsele Kaspersky Lab au participat la 88 de teste şi evaluări independente. Produsele noastre s-au clasat de 73 de ori pe locul întâi şi s-au clasat de 77 de ori pe primele trei poziţii.

Kaspersky Small Office Security a fost special conceput pentru birourile mici care doresc sa se concentreze pe cresterea veniturilor, avand, in acelasi timp, siguranta ca securitatea informatica este asigurata cu un sistem de protectie accesibil si fiabil. in timp ce angajatii isi desfasoara activitatea, Kaspersky Small Office Security combina simplitatea protecţiei PC-ului de acasa cu caracteristici speciale pentru asigurarea protectiei companiei tale.
 
Protectia calculatoarelor, a laptopurilor si a dispozitivelor mobile
Tentativele de atac impotriva companiilor, derulate prin programe malware si de catre infractorii cibernetici, au devenit mult mai sofisticate. Pentru o protectie pe mai multe niveluri impotriva amenintarilor moderne si emergente care vizeaza calculatoarele, Kaspersky Small Office Security:
 
Asigura protectie anti-malware de clasa mondiala pentru:
PC-uri desktop si laptopuri bazate pe Windows
servere de fisiere Windows
smartphone-uri si tablete Android
Combina protectia in timp real, asistata de cloud, cu tehnologiile anti-malware puternice care ruleaza pe calculatoarele tale, pentru a-ti proteja compania impotriva amenintarilor malware noi si emergente
Permite anularea majoritatii tipurilor de actiuni rau-intentionate in cazul in care un element malware patrunde intr-unul dintre computerele tale

Securizarea tranzactiilor bancare online si a accesului la internet
in conditiile in care companiile moderne se bazeaza pe internet pentru interactiunea cu furnizorii, clientii si angajatii si deruleaza tranzactii financiare, inclusiv tranzactii bancare online, infractorii cibernetici dezvolta continuu noi metode de lansare a unor atacuri online. iata de ce Kaspersky Small Office Security include o gama de functii de securitate pe internet:

Tehnologiile inovatoare Safe Money si Virtual Keyboard asigura un nivel suplimentar de protectie, pentru a mentine securitatea tranzactiilor financiare si bancare online.
Functiile imbunatatite de securitate pe internet protejeaza informatiile, calculatoarele si dispozitivele mobile ale companiei
anti-phishing
anti-spam
File Advisor si URL Advisor

Automatic Exploit Prevention (AEP) protejeaza impotriva infectiei cu malware a computerelor tale cu Windows prin intermediul vulnerabilitatilor neremediate din aplicatiile sau sistemele de operare care ruleaza pe acestea

Imbunatatirea productivitatii prin facilitarea gestionarii modului de utilizare a internetului
Desi internetul ofera numeroase avantaje, unele site-uri Web pot afecta negativ productivitatea angajatilor, pot introduce continut inadecvat in reteaua companiei sau pot descarca programe malware in calculatoarele tale Prin caracteristicile sale usor de utilizat de gestionare a politicii de acces Web, Kaspersky Small Office Security iti permite:

Sa restrictionezi activitatea de utilizare a browserului Web a fiecarui angajat - pentru a putea permite, interzice, limita sau verifica activitatile utilizatorilor pe anumite site-uri sau categorii de site-uri Web, de exemplu:
retele sociale
jocuri online
site-uri Web cu jocuri de noroc
Sa asiguri imposibilitatea accesului la site-urile inadecvate sau rau-intentionate din reteaua companiei
Sa definesti reguli pentru utilizarea retelelor sociale sau a oricaror altor resurse Web

Protectia informatiilor companiei si a informatiilor clientilor
Companiile trebuie sa intreprinda toate actiunile pentru a evita costurile financiare si potentiala afectare a reputatiei din cauza unor incidente de tip "scurgeri de date". Kaspersky Small Office Security include tehnologii de protectie puternice, care permit securizarea informatiilor companiei si a informatiilor importante stocate cu privire la clientii tai:

cripteaza datele, astfel incat infractorii cibernetici sa nu poata citi datele criptate pe care le fura
asigura capacitati de realizare de copii de siguranta si de restaurare - astfel incat, in caz de blocare a calculatorului, sa poti accesa in continuare informatiile esentiale ale companiei

Protectia identitatii digitale
Este important sa se configureze parole puternice, unice, pentru fiecare site Web si cont de aplicatie utilizat in cadrul companiei Totusi, deoarece memorarea unui numar mare de parole puternice este dificila, utilizatorii pot cadea in capcana utilizarii aceleiasi parole simple pentru toate conturile de serviciu. Daca un infractor cibernetic reuseste sa ghiceasca acea parola unica, acesta obtine acces la o gama larga de aplicatii si conturi ale companiei. Kaspersky Small Office Security include o aplicatie Password Manager usor de utilizat, care:

genereaza automat parole puternice, individuale, pentru fiecare cont de aplicatie si de site Web, dar utilizatorii trebuie sa memoreze o singura parola principala… tehnologia Kaspersky Lab se ocupa de memorarea si reamintirea tuturor celorlalte parole
automatizeaza procesul de introducere a parolelor si a altor date pe site-urile Web; in vederea deblocarii tuturor parolelor pentru utilizare, utilizatorul nu are nevoie decat de parola principala

Beneficiaza de o mai buna vizibilitate
Pe masura ce compania se dezvolta, pastrarea controlului asupra fiecarei resurse din reteaua iT poate deveni dificila. Iata de ce Kaspersky Small Office Security include o consola de gestionare usor de utilizat, care ofera o vizibilitate instantanee asupra retelei. Management Center de la Kaspersky permite:

administrarea centralizata a setarilor de securitate a statiilor de lucru si a serverelor de fisiere
stabilirea de politici de utilizare a PC-uri si a internetului
distributia actualizarilor software de la Kaspersky
gestionarea licentelor pentru software-ul de securitate

Facilitarea derularii activitatilor de afaceri prin intermediul dispozitivelor mobile, in conditii de siguranta
Accesul mobil la informatiile si la sistemele companiei faciliteaza cresterea eficientei acesteia. Cu toate acestea, atacurile malware asupra dispozitivelor mobile si stocarea unor date esentiale ale companiei si accesarea parolelor de pe smartphone-uri si tablete duc la grave probleme de securitate. Kaspersky Small Office Security furnizeaza tehnologii de protectie de cea mai buna calitate pentru dispozitivele bazate pe Android:

protectie anti-malware si Web avansata impotriva atacurilor rau-intentionate si a infractorilor cibernetici
functii antifurt, care faciliteaza blocarea si localizarea unui smartphone Android pierdut sau furat, precum si stergerea tuturor informatiilor companiei de pe dispozitivul respectiv
filtrarea apelurilor si a mesajelor text, pentru a preveni sustragerea unor apeluri/mesaje text nedorite, precum si pentru a imbunatati confidentialitatea

Kaspersky Small Office Security - pachete fara File Server