Home User

//Kaspersky Home Security

Cloud Password Manager
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Licente
65 .33 LEI  CU TVA

Kaspersky
Cloud Password Manager

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Terminale
  Gateway

Licenta Kaspersky Password Manager este lifetime. Nu necesita reinnoire.


Kaspersky Password Manager este un instrument indispensabil utilizatorilor activi de Internet. Acesta automatizeaza complet procesul de introducere a parolelor si a altor date pe site-uri si scuteste utilizatorii de dificultatea generarii si memorarii parolelor multiple.

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Password Manager?

Protejeaza-ti identitatea digitala.
Cand folosesti Kaspersky Password Manager pentru a te inregistra, poti fi sigur ca datele tale sunt protejate: toate datele confidentiale sunt criptate si stocate intr-o baza de date dedicata de pe PC. Programul creeaza parole extrem de puternice si previne furtul datelor de identificare. Kaspersky Password Manager face ca orice experienta digitala sa fie sigura si accesibila.

Generare de parole puternice

Siguranta datelor tale este direct legata de complexitatea parolelor. Utilizatorii au adesea parole identice sau similare pentru conturi multiple, ceea ce inseamna ca, prin spargerea unei singure parole, un infractor cibernetic poate cu usurinta sa acceseze mai multe conturi. Generatorul de parole integrat in Kaspersky Password Manager poate crea parole puternice care sunt extrem de dificil de spart.

Versiune portabila prin intermediul unei unitati flash
Versiunea portabila Kaspersky Password Manager furnizeaza accesul la parole in timpul activitatii pe orice computer, fara a fi necesara nicio instalare. Versiunea portabila poate fi lansata de pe diferite dispozitive mobile, inclusiv de pe unitati flash. Daca dispozitivul este ulterior inlaturat, Kaspersky Password Manager blocheaza automat baza de date a parolelor si elimina orice urma a parolei utilizata in computerul gazda.

Completare automata a formularelor foarte lungi
Formularele de pe site-uri solicita adesea introducerea informatiilor personale precum numele complet, data nasterii, sexul, adresa de e-mail, numarul de telefon, tara de origine etc. Kaspersky Password Manager poate sa completeze automat astfel de formulare, folosind informatia furnizata in prealabil. Numeroase cartele ID pot fi utilizate pentru a stoca separat informatii personale sau de afaceri.

Conturi multiple pentru un singur serviciu web
Uneori, mai multe parole trebuie stocate pentru acelasi site. De exemplu, poti avea mai multe casute de e-mail, fiecare cu un alt scop, dar inregistrate la acelasi client de e-mail. Kaspersky Password Manager poate stoca mai multe nume de utilizatori pentru un singur furnizor si poate verifica pe care vrei sa il folosesti pentru a te inregistra.

Creare automata a copiei de rezerva pentru baza de date
Kaspersky Password Manager creeaza automat o copie de rezerva a bazei de date care contine parolele, de fiecare data cand aceasta este modificata. Parolele pot fi recuperate cu usurinta daca baza de date curenta este alterata sau daca doresti sa te intorci la o versiune anterioara.

Protectie eficienta impotriva inregistratoarelor de taste
Un inregistrator de taste este un program periculos care urmareste tastarile de pe calculatorul victimei, pentru a fura datele personale ale utilizatorului, precum parolele. Kaspersky Password Manager introduce parolele fara a utiliza efectiv tastatura, protejand astfel eficient datele personale impotriva inregistratoarelor de taste.

Protectie impotriva atacurilor de tip phishing
Phishing-ul este o activitate ostila prin intermediul careia un infractor cibernetic invita utilizatorul sa viziteze un site, pentru a-l determina pe acesta sa isi divulge ulterior informatiile personale. Kaspersky Password Manager descopera atacurile de tip phishing, asigurandu-se de autenticitatea unui URL inainte de inregistrarea pe un site.

Inregistrare pe site-uri si aplicatii printr-un singur click
Stocarea parolelor intr-o baza de date criptata de pe PC
Creare automata a unor parole puternice, unice
Posibilitate de a stoca o versiune portabila a produsului pe o unitate flash
Completare automata a formularelor de inregistrare online.

Kaspersky Password Manager memoreaza numele de utilizator si parolele asociate, furnizand automat datele de inregistrare, in momentul revenirii pe un site. Kaspersky Password Manager este compatibil, de asemenea, cu programele care solicita autentificare.

Stocare sigura a tuturor parolelor si a informatiilor personale
Kaspersky Password Manager stocheaza parolele si datele personale intr-o baza de date dedicata, criptata, de pe PC. Parolele stocate poti fi accesate numai prin intermediul unei parole unice sau printr-o alta metoda de autentificare definita de catre utilizator. Aceasta caracteristica garanteaza siguranta parolelor si previne furtul acestora de catre infractori.

Alegerea metodelor de autentificare
Kaspersky Password Manager te ajuta sa controlezi accesul la baza de date care contine parolele prin intermediul unei parole unice sau utilizand un dispozitiv USB sau Bluetooth. Poate fi folosit chiar si de pe telefonul mobil: parolele pot fi configurate astfel incat pot fi disponibile atunci cand telefonul mobil este conectat la PC prin Bluetooth. Daca inchizi calculatorul si deconectezi telefonul, baza de date se va bloca automat.

Cerinte hardware

Minim 512 MB RAM disponibili
10 MB spatiu liber pe hard
Mouse

Sisteme de operare

Microsoft Windows XP Home Edition
Microsoft Windows XP Professional
Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows Vista Business (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows Vista Ultimate (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows 7 Professional (32-bit/64-bit)
Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit/64-bit)
Windows 8 (32/64 bit)
Windows 8 Pro (32/64 bit)
Windows 8 Enterprise (32/64 bit)

Browsere Web compatibile

Microsoft Internet Explorer 6.0 - 10.0
Mozilla Firefox 2.x - 25.x
Google Chrome 6.0 - 30.0
Maxthon 2.5.x
Flock 2.x
Seamonkey 2.0.8 - 2.22
Yandex 1.5

Kaspersky Password Manager pastreaza toate numele dumneavoastra de utilizator si parolele asociate acestora, astfel incat sa puteti avea mai multe parole puternice si sigure diferite, fara sa fiti nevoiti sa le tineti minte pe toate.

Kaspersky Cloud Password Manager