Home User

//ESET Home

ESET
NOD32 Antivirus

NOD32 Antivirus
146 .16 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

Protecție malware, ransomware și phishing

Prezentare Produs
Ce este nou in ESET NOD32 Antivirus?

ESET NOD32 Antivirus reprezintă o nouă abordare a securității cu adevărat integrate a computerului. Cea mai recentă versiune a motorului de scanare ESET LiveGrid® utilizează viteza și precizia pentru menținerea computerului dvs. în siguranță. Rezultatul este un sistem inteligent aflat mereu în alertă pentru prevenirea atacurilor și a software-ului dăunător care v-ar putea pune computerul în pericol.

ESET NOD32 Antivirus reprezintă o soluție de securitate completă care combină protecția maximă cu efecte minime asupra sistemului. Tehnologiile noastre avansate utilizează inteligența artificială pentru a preveni infiltrarea virușilor, programelor spyware, cailor troieni, viermilor, programelor adware, rootkiturilor și altor amenințări fără a afecta performanța sistemului sau a computerului.

Sistemul trebuie să respecte următoarele cerințe hardware și software pentru ca ESET NOD32 Antivirus să funcționeze optim:

Procesoare acceptate

Procesor Intel sau AMD pe 32 de biți (x86) cu set de instrucțiuni SSE2 sau pe 64 de biți (x64), la frecvență de 1 GHz sau mai mare

Procesor bazat pe ARM64, 1 GHz sau superior

Sisteme de operare acceptate*

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

Microsoft® Windows® 8.1

Microsoft® Windows® 8

Microsoft® Windows® 7 SP1 cu cele mai recente actualizări Windows

Microsoft® Windows® Home Server 2011 64-bit

ESET HOME (anterior myESET)

Oferă vizibilitate și control sporite asupra securității dvs. Instalați protecție pentru dispozitive noi, adăugați și partajați licențe și primiți notificări importante prin aplicația mobilă și portalul web. Pentru informații suplimentare, vizitați ghidul de ajutor online ESET HOME.

Sistem de prevenire a intruziunilor la nivel host (HIPS) îmbunătățit

Scanează regiuni de memorie pe care unele tehnici sofisticate de injectare de malware le pot infecta. Îmbunătățirile extind capacitatea tehnologică de detecție a celor mai sofisticate intruziuni malware.

ESET NOD32 Antivirus