Home User

//F-Secure

F-Secure
Total

Total
254 .83 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

 Solutie de securitate online si VPN pentru desktop-urile, laptop-urile, smartphone-urile si tabletele care utilizeaza sisteme de operare Microsoft Windows, MacOS X, iOS si Android. Are in componenta toate modulele necesare unei protectii complete pentru toate tipurile de sisteme folosite acasa si la birou.

Prezentare Produs
Ce este nou in F-Secure Total?

Solutia F-Secure Safe va ajuta sa va protejati toate dispozitivele (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete). Indiferent de dispozitivul pe care il folositi, va puteti proteja acum informatiile si activitatile online. F-Secure Safe dispune de portal web ce se poate folosi foarte usor pentru administrarea tuturor dispozitivelor.

De asemenea, puteti centraliza si localiza toate dispozitivele familiei, si chiar sterge date importante in cazul in care unul dintre acestea este furat sau pierdut.

Instalarea solutiei de securitata F-Secure Safe este simpla si rapida, fiind posibila chiar si pe sisteme infectate facand astfel facila remedierea starii computerului dumneavoastra.

Produsul incearca in mod automat sa dezinfecteze fisierele infectate pe care le gaseste in timpul scanarii manuale. Aveti posibilitatea de a selecta cum doriti sa se manevreze fisierele daunatoare atunci cand sunt descoperite.

Banking Protection este modulul personal de protectie in timpul sesiunilor bancare si va asigura ca tranzactiile realizate sunt sigure si private. Cu modulul Banking Protection, nu este nevoie sa va faceti griji in timpul sesiunilor bancare online, sunteti siguri ca banii dumneavoastra raman in siguranta in contul personal, evitand orice surpriza neplacuta.

Modulul nostru Browsing Protection acum include protectie chiar si pentru paginile de internet criptate https. Astfel cand navigati pe Facebook, Gmail, Twitter sau alte pagini https, va asiguram protectia impotriva link-urilor malitioase sau cu un continut neadecvat.

Acum puteti juca jocurile preferate fara ca antivirusul sa va incetineasca PC-ul sau sa va intrerupa activitatea cu update-uri sau notificari de securitate. Profilul Game Mode permite computerului sa utilizeze intreaga performanta pentru gaming, pastrand continutul acestui cat mai protejat.

Va puteti proteja intreaga familie in mediul online. Ca parinti buni va doriti sa va indrumati copii intr-o directie potrivita si sa va asigurati ca stau departe de continutul neadecvat de pe internet. F-Secure SAFE va permite sa definiti limite decente in timpul in care copii dumneavoastra utilizeaza dispozitivele mobile si computerele de acasa.

Serviciul Security Cloud oferit de F-Secure Corporation identifica aplicatiile si site-urile Web curate, oferind in acelasi timp protectie impotriva programelor malware si a programelor exploit de pe site-urile Web.

Detecteaza continutul malitios (inclusiv ransomware – crypto) si spam-urile din traficul de e-mail (IMAP4, POP3 si SMTP).

Modulul Deep Guard ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor. Astfel puteti fi sigur ca utilizati numai aplicatii sigure pe computerele companiei.

PC
Windows 10
Windows 8.1
Windows 7

Mac
OS X version 10.12 (Sierra)
OS X version 10.11 (El Capitan)
OS X version 10.10 (Yosemite)
OS X version 10.9 (Mavericks)

iOS 8 sau mai nou

Android 4.1 sau mai nou

F-Secure Total