Home User

//AVG

AVG
Ultimate for Windows

Ultimate for Windows
299 .04 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

Turbo Mode permite printr-un singur click inchiderea a peste 70 de procese inutile, accelerand astfel viteza de lucru a calculatorului in cadrul sesiunilor de cautare, gaming sau video.

Prezentare Produs
Ce este nou in AVG Ultimate for Windows?

Turbo Mode permite printr-un singur click inchiderea a peste 70 de procese inutile, accelerand astfel viteza de lucru a calculatorului in cadrul sesiunilor de cautare, gaming sau video.

Program Deactivator dezactiveaza programe ce nu sunt utilizate - programe care epuizeaza viteza procesorului – fara insa a le dezinstala.

Startup Optimizer optimizeaza procesul de startup prin identificarea si trimiterea de recomandari privind programele si serviciile care pot fi inchise.

Startup Manager identifica si evalueaza programele de pornire astfel incat utilizatorul sa poate decide care sunt esentiale si care doar incetinesc sistemul.

Drive Defrag reorganizeaza fisierele stocate pe hard disk pentru a reduce timpul de boot.

Mentine rularea computerului la performante de varf

Permite optimizare si intretinere automata pentru computer

Viteza de operare este buna, dar nu si atunci cand calculatorul ruleaza rapid o singura data. AVG lucreaza continuu in background pentru a ajuta sistemul sa functioneze la viteza de top.

Prin PC TuneUp beneficiati de: Live Optimization, Automatic Start-Stop Mode.

Live Optimization functioneaza in tacere in fundal prioritizand procesele si aplicatiile care ruleaza, cu scopul de a creste viteza de incarcare si performanta calculatorului.

Automatic Start-Stop Mode permite ca toate programele ce au fost dezactivate de utilizator cu Program Deactivator sa fie reactivate printr-un singur click. Dupa finalizarea utilizarii acestor programe, ele vor fi dezactivate automat minimizand pierderea de putere a procesorului.

Elimina blocarile si caderile de sistem

Cea mai buna metoda de rezolvare a problemelor calculatorului

Este ca si cum ai avea un doctor si un curatitor tot timpul la indemana. AVG ajuta gasirea si repararea si curatarea golurilor si erorilor ce cauzeaza probleme computerului.

Caderile de sistem, defectele hardware si intreruperile de curent pot duce la probleme ale fisierelor de sistem , probleme care pot impiedica pornirea sistemului. Disk Doctor ajuta la prevenirea acestor probleme prin verificarea si rezolvarea acestor probleme. 

Asemenea unui hard disk, registrii, pe masura ce cresc si se schimba, se umplu de lacune. Registry Defrag reorganizeaza registrii pentru a elimina problemele cu accesarea bazei de date si pentru a creste performanta calculatorului.

Registry Cleaner previne caderile de sistem si erorile de startup prin stergerea sau repararea cheilor compromise si a altor probleme care aglomereaza registrii.

Shortcut Cleaner ajuta utilizatorul sa mentina un desktop curat si neaglomerat prin mutarea scurtaturilor nefunctionale sau a dosarelor (folder) goale de pe desktop sau din meniul de start.

Creste durata de viata a bateriei

Permite reducerea consumului de energie atunci cand utilizatorul are cea mai mare nevoie de ea.

Bateria ta se descarca complet tocmai cand aveai cea mai mare nevoie de ea? AVG iti permite sa opresti risipa de energie pentru un timp de functionare mai lung.

Economy Mode prelungeste semnificativ durata de viata a bateriei prin reducerea consumului de energie a procesorului, prin oprirea proceselor inutile ce ruleaza in fundal si prin reducerea energiei consumate de diversele dispozitive interne sau externe atasate sistemului.

Elibereaza spatiu util pe disk

Reprezinta unealta esentiala de ordonare si curatare a computerului.

Cu totii ne lovim de dezordinea ce exista in computerul fiecaruia. AVG analizeaza computerul si ajuta utilizatorul sa curate tot gunoiul (“junk”) adunat, prin cateva click-uri. Rezultatul? Un calculator mai rapid si mai mult spatiu pe disk pentru utilizator.

Disk Space Explorer analizeaza disk-urile externe si interne, gaseste 100 dintre cele mai mari fisiere care ocupa cel mai mult spatiu pe disk si permite utilizatorului sa le stearga.

Gain Disk Space elibereaza spatiu pe disk si ajuta la cresterea vitezei computerului prin stergerea fisierelor temporare si a istoricului de navigare web. 

Nu lasa nici o urma in urma stergerii celor mai importante fisiere

Protectie esentiala pentru datele confidentiale

Tasta “Delete” nu ofera intotdeauna siguranta utilizatorului. Butonul  “Shredder” o face.

Stergerea obisnuita nu indeparteaza intotdeauna toate datele. Shredder elibereaza spatiu pe disk si sterge datele printr-un proces sigur care garanteaza ca acestea nu vor putea fi accesate de nimeni altcineva.

Ofera utilizatorului performanta in mod automat

Permite remedierea continua a nivelului de performanta.

 monitorizeaza continuu computerul si informeaza utilizatorul privind statusul de performanta. De asemenea, sesiuni de intretinere de rutina sunt rulate atunci cand utilizatorul nu acceseaza computerul. 

 beneficiati de: Automatic Maintenance, One Click Maintenance, Optimization status, Update Wizard.

Automatic Maintenance ruleaza automat sesiuni de intretinere atunci cand utilizatorul nu utilizeaza computerul. Sunt rulate inclusiv sesiuni de defragmentare a disk-ului si a registrilor, repararea fisierelor “defecte”, inlaturarea scurtaturilor compromise si alte procese utile.

One Click Maintenance permite reducerea timpului acordat proceselor de intretinere prin efectuarea simultana a mai multor etape ale acestor procese si fara a incurca utilizatorul.

Optimization status reprezinta cea mai usoara metoda de monitorizare continua a starii sistemului si pune la dispozitia utilizatorului o lista de actiuni ce trebuie indeplinite pentru asigurarea nivelului ridicat de performanta.

Update Wizard reprezinta metoda de optimizare continua a PC TuneUp printr-o actualizare automata bazata pe feedback-ul clientilor si pe munca de cercetare continua a AVG. 

Regleaza optim computerul pentru cea mai buna performanta

Permite setari avansate de performanta ce se pot personaliza.

beneficiati de: Repair Wizard, Uninstall Manager, Undelete, Process manager, Rescue Center, Registry Editor, Styler, Settings Center.

Repair Wizard executa pana la 200 de verificari si expune recomandari gata pentru a putea fi indeplinite manual sau automat.

Uninstall Manager identifica programe care sunt foarte rar sau deloc utilizate si ajuta utilizatorul sa le indeparteze usor si rapid, eliberand spatiu util pe disk si grabind procesul de startup.

Undelete previne pierderea datelor prin restituirea datelor ce au fost anterior sterse – chiar si dupa ce utilizatorul a golit “Recycle bin”.

Process manager permite vizualizarea tuturor proceselor care ruleaza astfel incat utilizatorul sa poata identifica si elimina procesele consumatoare de resurse.

Rescue Center reprezinta o interfata usor de utilizat ce permite utilizatorului sa revina la setarile initiale.

Registry Editor permite, printr-o functie de cautare facila, editarea simpla si fara erori a listelor de “permisiuni”. 

Styler transforma procesul de personalizare in ceva usor si rapid de efectuat. Pentru un aspect unic al Windows®, PC TuneUp pune la dispozitie o multime de noi modele de design. Windows® este o marca inregistrata ce apartine Microsoft, Inc.

Settings Center simplifica procesul de optimizare prin afisarea celor mai importante setari intr-o singura fereastra.

Faciliteaza procesul de optimizare a sistemului

Majoritatea utilizatorilor nu cunosc modalitatile de imbunatatire a performantei sistemului. AVG PC TuneUp rezolva aceasta problema prin emiterea de recomandari si demostratii privind diversele modalitati de optimizare – totul prin cateva click-uri.

Performance Report emite recomandari personalizate si usor de urmat pentru cresterea performantei computerului.

Program Ratings foloseste un sistem de evaluare ce identifica automat care programe consumatoare de energie pot fi lasate sa ruleze si care nu. De asemenea, sunt incluse recomandari din partea comunitatii de utilizatori pentru o mai buna informare privind procesul de optimizare.

System Info urmareste erorile si vulnerabilitatile sistemului pentru o rulare la adevaratul potential.

Tehnologia permite izolarea si neutralizarea proceselor intensive (consumatoare de energie)  ale memoriei, procesorului si retelei doar prin cateva click-uri.  Rezultatul: performanta de nivel optim.

Computer Hardware
Cerinte minime / Cerinte recomandate

Procesor  Intel Pentium 1.5 GHz sau mai rapid  / Intel Pentium 1.8 GHz sau mai rapid

Memorie  512 MB memorie RAM  / 512 MB memorie RAM

Spatiu liber pe hard disk (pentru instalare) 950 MB  / 1350 MB

Browser-ul web

Tehnologia AVG LinkScanner® este compatibila cu:

- Microsoft Internet Explorer
- Mozilla Firefox
- Google Chrome

Sisteme de operare

AVG Internet Security este compatibil cu:

Sisteme de operare

MS Windows XP SP3

MS Windows XP SP3 Pro x64 Edition  

MS Windows Vista  

MS Windows Vista x64 Edition  

MS Windows 7  

MS Windows 7 x64 Edition  

MS Windows 8 x32 Edition  

MS Windows 8 x64 Edition  

MS Windows 10 x32 Edition

MS Windows 10 x64 Edition

AVG Ultimate for Windows