Home User

//AVG

AVG
Secure VPN

Secure VPN
328 .19 LEI  CU TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

 • Statii de lucru

  Statii de lucru

 • Statii de lucru

  Smartphones

 • Statii de lucru

  Servere
  de Fisiere

 • Statii de lucru

  Servere
  de Email

 • Statii de lucru

  Altele

 • Statii de lucru

  MAC

Rețeaua privată virtuală VPN Secure VPN (VPN) vă oferă o conexiune sigură și privată la accesul nelimitat la internet.

Prezentare Produs
Ce este nou in AVG Secure VPN?

Ce este un serviciu VPN?

Rețeaua privată virtuală VPN Secure VPN (VPN) vă oferă o conexiune sigură și privată la accesul nelimitat la internet. Acest lucru se face prin criptarea conexiunii dvs., astfel încât nimeni nu poate să vă supună activității dvs. online. Rezultatul? Acces securizat și privat la orice site - oriunde, oricând. Acestea sunt site-urile tale preferate, emisiunile și serviciile de abonament cu acces necenzurat.

Ai antivirus? Grozav. Mai aveți nevoie de o rețea VPN.

Software-ul antivirus vă protejează dispozitivele, dar un serviciu VPN vă protejează conexiunea la internet. S-ar putea să credeți că nu aveți nevoie să descărcați o rețea VPN, dar fără una, sunteți larg deschisă infractorilor cibernetici, agenților de publicitate și chiar furnizorului de servicii de Internet care vă interesează activitățile dvs. de navigare. Iata de ce.

Adevarata intimitate

O conexiune criptată înseamnă că nimeni nu poate urmări ceea ce faci online. Nu este furnizorul dvs. de servicii Internet, șeful sau chiar guvernul. Da într-adevăr.

Securitate inalta

Faceti plati online? Nivelele noastre de criptare militare păstrează datele dvs. securizate pe orice dispozitiv, chiar dacă utilizați Wi-Fi public. Doar așa ar trebui să fie.

Acces nerestrictionat

Un VPN nu înseamnă blocuri de conținut, indiferent unde vă aflați. Înseamnă că vă puteți bucura de emisiunile preferate și de site-urile de abonare oricând, oriunde.

Încă nu sunteți convins că o VPN este potrivită pentru dvs.?

Imaginează scena ...

Caracteristică-icon-WiFi

Rămâneți în siguranță pe Wi-Fi public

Navigarea pe web este gratuită, nu? Gresit. Wi-Fiul public este atât de nesigur încât un copil ar putea să-l hack. Un VPN vă asigură conexiunea pe Wi-Fi gratuit, astfel încât să puteți transfera chiar și banii în siguranță.

Caracteristică în străinătate

Evitați cenzura în străinătate

În străinătate și nu puteți accesa e-mailurile, serviciile de socializare sau serviciile de abonament? Conectați-vă utilizând o rețea VPN și alegeți să apară în țara de origine pentru acces instantaneu.

Caracteristică blocată a conținutului

Accesați conținut blocat

La locul de muncă și găsiți-vă blocat de pe Facebook? Cine să judecăm? Un VPN înseamnă blocuri de conținut la locul de muncă sunt un lucru din trecut.

Deci, ceea ce face AVG Secure VPN pentru Windows drept pentru tine?

Utilizăm cel mai de încredere și utilizat pe scară largă protocolul VPN disponibil, OpenVPN pentru dispozitivul dvs. Windows. Acest protocol este open source, ceea ce înseamnă că aveți reasigurarea că niciun cod de proprietate necunoscut nu poate accesa datele dvs. Și pentru a porni, folosim biblioteci OpenSSL și rulați întreaga operație prin porturile UDP, astfel încât să obțineți întotdeauna cele mai bune viteze atunci când folosiți testul nostru gratuit VPN.

Cum funcționează serviciul nostru VPN.

După ce porniți VPG-ul AVG Secure și conectați dispozitivul Windows la internet, sunteți imediat protejat. Cum? Atunci când conectați software-ul VPN pentru Windows, vă oferim una dintre adresele IP în locul propriei dvs. (IP-ul dvs. este codul unic care vă identifică dispozitivul). Ceea ce înseamnă că dacă cineva vine să snoape, poate vedea doar adresa serverului nostru. Asociați-le cu niveluri de criptare militară de standarde AES de 256 biți și acolo le aveți. Confidențialitate online instantanee la apăsarea unui buton.

Adrese IP partajate

Când vă conectați, utilizați aceeași adresă IP ca și ceilalți utilizatori. Efectuarea acestui trafic imposibil de identificat.

Din orice locație

Cu rețeaua noastră de servere globale, vă puteți găsi aproape oriunde în lume.

Cum rămâne cu logarea?

Nu avem nicio idee despre ceea ce faci online când folosim serverele noastre. Nu urmărim traficul dacă suntem întrebați? Nu putem spune.

Securitate totală pe Internet cu AVG Secure VPN. Pe orice dispozitiv.

Este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac, Android si Iphone.

Este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac, Android si Iphone.

AVG Secure VPN