Business & Corporate

//AVG

AVG
Internet Security Business Edition

Internet Security Business Edition
206 .02 LEI  FARA TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

Securitate online avansata PLUS protectie de email si protectie de server de fisiere

Prezentare Produs
Ce este nou in AVG Internet Security Business Edition?

AVG Internet Security Business Edition
Securitate online avansata PLUS protectie de email si protectie de server de fisiere

• Protejeaza angajatii de amenintarile online
• Asigura rularea rapida si sigura a serverului si a casutei de email
• Reduce caderile, infectarile si perioadele de nefunctionalitate a serverului de fisiere

AVG Internet Security Business Edition reprezinta protectia avansata care nu incurca sau incetiteste viteza de operare. Pastreaza siguranta afacerii in timpul sesiunilor de email sau web.
AVG Internet Security Business Edition include protectie speciala a serverelor pentru reducerea caderilor sau perioadelor de nefunctionalitate ale acestora.

Caracteristici si beneficii ale AVG Internet Security Business Edition:

Pastreaza comunicarile de afaceri curate, sigure si rapide.

Trimiteti mesaje cu incredere si indepartati dezordinea de la server si pana la casuta de email.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: AVG Email Server Protection, AVG Anti-Spam, AVG Email Scanner.

AVG Email Server Protection mentine comunicarile de afaceri sigure si protejate: de la casuta de email fara virusi pana la servere complet sigure.
AVG Anti-Spam opreste accesul mesajelor de tip spam si / sau scam prin scanarea si verificarea continutului si codului tuturor mesajelor. In acest fel, se reduce riscul ca utilizatorul sa cada victima inselatoriilor din mediul electronic.
AVG Email Scanner ofera o protectie suplimentara prin detectarea atasamentelor infectate sau malitioase astfel incat acestea sa nu poata deteriora sistemul. Functioneaza ca un plug-in pentru aplicatiile de e-mail, inclusiv Microsoft Outlook® 2010 sau ca un scaner pentru conturile POP3, SMTP si IMAP.

Opreste amenintarile din mediul electronic. Nu afacerea.

Pastreaza datele si fisierele sigure si opreste amenintarile inainte de a ajunge la calculator.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: AVG Self Defense, AVG Enhance Firewall, AVG AntiVirus, Anti - Spyware, AVG Anti-Rootkit

Self Defense reprezinta un nivel de securitate aditional ce permite utilizatorului sa blocheze incercarile neautorizate ale malware de a modifica, redenumi sau sterge orice cheie, fisier, proces etc. AVG.
AVG Enhance Firewall blocheaza accesul hackerilor in incercarile lor de a accesa informatii confidentiale stocate pe calculator. De asemenea, tehnologia permite blocarea  malware in incercarea de a prelua computerul si in a aduce prejudicii si altor utilizatori. Aceasta tehnologie aduce beneficii atat in cadrul retelelor cablate cat si in cadrul retelelor wireless.
AVG AntiVirus opreste, inlatura si previne raspandirea de virusi, viermi sau Trojan.
AVG Anti – Spyware pastreaza in conditii de siguranta identitatea utilizatorului in fata spyware si adware, care urmaresc informatiile personale ale acestuia.
AVG Anti-Rootkit detecteaza si inlatura rootkit-urile periculoase care ascund software periculos ce urmareste sa preia controlul computerului utilizatorului.

Economiseste timp necesar pentru a te concentra asupra punctelor cheie ale business-ului

Reduceti posibilele intarzieri sau abateri ce se pot inregistra in cursul business-ului si permiteti angajatilor sa se concentreze pe punctele cheie ale afacerii.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: AVG Smart Scanner, Silent Mode, AVG Turbo Scan.

AVG Smart Scanner scaneaza computerul doar cand nu este accesat. Tehnologia permite scanari inteligente in modul “prioritate ridicata” (“high priority”) atunci cand utilizatorul nu opereaza pe calculator si trece in modul “prioritate scazuta” (“low priority”) atunci cand utilizatorul misca mouse-ul sau apasa o tasta. De asemenea, tehnologia permite ignorarea fisierelor ce au fost scanate anterior si care au fost etichetate ca fiind “sigure”, reducand astfel timpul alocat acestei operatiuni.
Silent Mode aloca angajatilor si administratorilor IT un anumit control prin posibilitatea de a putea dezactiva notificari inutile.
AVG Turbo Scan reduce simtitor viteza de scanare de securitate datorita unei secvente inteligente de scanare care urmeaza ordinea in care fisierele sunt salvate de hard disk.

Asigura securitatea angajatilor atunci cand opereaza in mediul online

Asigura fortei de munca conditiile de a lucra in siguranta in mediul online.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: AVG LinkScanner® Surf-Shield, AVG Online ShieldTM, AVG AntiVirus, AVG WiFi Guard.

AVG LinkScanner® Surf-Shield reprezinta o tehnologie inteligenta cu rol de prevenire. Aceasta impiedica utilizatorul sa acceseze site-urile infectate. Tehnologia verifica in mod activ fiecare pagina web, chiar inainte ca utilizatorul sa o acceseze si il opreste in cazul in care detecteaza ceva suspect. 
AVG Online ShieldTM .verifica fisierele inainte ca acestea sa fie descarcate si asigura protectie antivirus in cazul transferului de fisiere utilizand MSN, Yahoo! si ICQ. 
AVG AntiVirus opreste, inlatura si previne raspandirea de virusi, viermi sau Trojan.
AVG WiFi Guard ajuta utilizatorul sa evite punctele de acces WiFi utilizate rau intentionat de catre hackeri. AVG WiFi Guard alerteaza utilizatorul atunci cand computerul incearca sa acceseze o retea Wfi necunoscuta.

Pastreaza informatiile confidentiale ale clientilor departe de hackeri

Mentine integritatea ca partener de afaceri de incredere prin asigurarea ca toate datele clientului sunt pastrate privat si toate tranzactiile online sunt efectuate in conditii de siguranta.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: AVG File Server Protection, AVG Identity Protection™.

AVG File Server Protection permite un control complet asupra fisierelor pastrandu-le in acelasi timp departe de amenintarile din mediul online si mentinand rularea serverului la performante de varf.
AVG Identity Protection™ pastreaza sigure informatiile personale atunci cand utilizatorul este online si stopeaza furtul de date de pe computer.

Permite un control optim prin management dintr-o locatie unica

Administrati afacerea de la distanta, dintr-o locatie unica cu ajutorul AVG Remote Administration.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: AVG Remote Administration.

AVG Remote Administration asigura control din orice locatie in care se afla utilizatorul prin instalari, administrari si implementari “de la distanta” (remote) ale serverelor de email si serverelor de fisiere. Tehnologia include integrari “active directory” ce permit “vizibilitate sporita”.

Asigura suport tehnic gratuit

Echipa tehnica de experti este “la un telefon distanta”, fiind disponibila oricand.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de AVG Small Business Support.

AVG Small Business Support iti pune la dispozitie suportul tehnic optim: echipa de specialisti este disponibila gratuit, telefonic de luni pana vineri.

Ofera consiliere si alerte usor de pus in practica.

Detecteaza oportunitati sau probleme de performanta asupra carora utilizatorul poate actiona prin intermediul unei interfete foarte usor de utilizat.

Daca AVG va afla vreodata ceva ce ar putea reprezenta un motiv de ingrijorare, acesta va anunta utilizatorii astfel incat sa fie luate cele mai optime masuri, incluzand aici optiunea de reparare “one click”. Interfata este imbunatatita si implicit mai usor de utilizat.

Prin AVG Internet Security Business Edition beneficiati de: Easy Interface, AVG Auto-Fix, AVG Auto-Updates

Easy Interface. Noua interfata imbunatatita este conceputa pentru a asigura cea mai buna protectie. AVG AntiVirus este perfect compatibil cu Windows® 8.
AVG Auto-Fix detecteaza si alerteaza utilizatorul asupra oricarui risc de securitate, oferindu-i acestuia optiunea de a rezolva automat problema aparuta print-un singur click pe butonul Auto-Fix. Sistemul va beneficia astfel de cea mai buna protectie. 
AVG Auto-Updates permite utilizatorului sa mentina nivelul de top al protectiei antivirus prin actualizari automate care acopera inovatiile si posibila evolutie din acest domeniu.

Computer Hardware

                                                  Cerinte minime de sistem                  Cerinte recomandate de sistem
Procesor                       Intel Pentium 1.5 GHz sau mai rapid      Intel Pentium 1.8 GHz sau mai rapid
Memorie                                   512 MB memorie RAM                               512 MB memorie RAM
Spatiu liber pe hard disk 
(pentru instalare)                               750 MB                                                          1400 MB


Browser-ul web

Tehnologia AVG LinkScanner® este compatibila cu:
• Microsoft Internet Explorer
• Mozilla Firefox
• Google Chrome

Sisteme de operare

AVG Internet Security Business Edition este compatibil cu:

Sistem de operare

MS Windows 8 32bit    
MS Windows 8 64bit    
MS Windows XP    
MS Windows XP Pro x64 Edition    
MS Windows Vista    
MS Windows Vista x64 Edition    
MS Windows 7    
MS Windows 7 x64 Edition    
MS Windows Server 2003    
MS Windows Server 2003 x64 Edition    
MS Windows Server 2003 R2    
MS Windows Server 2008    
MS Windows Server 2008 x64 Edition    
MS Windows Server 2008 R2    
MS Windows Small Business Edition server 2011    
MS Windows Server 2012   

Aplicatii

AVG Internet Security Business Edition este compatibil cu:

Aplicatie 

MS SharePoint Services 2.0/3.0    
MS SharePoint Server 2003/2007    
MS SharePoint Server 2010    

AVG Internet Security Business Edition