Business & Corporate

//AVG

AVG
Email Server

Email Server
86 .86 LEI  FARA TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

AVG Email Server & Server de e-mail curat, usor de administrat si rapid

Prezentare Produs
Ce este nou in AVG Email Server?

Beneficiile oferite de AVG Email Server:

Server de e-mail protejat

Asigurati-va ca serverul dvs. de email sau casuta de posta electronica sunt curate cu ajutorul AVG Anti-Virus, AVG Anti-Spyware, AVG Smart Anti-Rootkit si AVG File Server Protection, acestea fiind integrate in AVG Email Server.

AVG Anti-Virus

Statiile de lucru si retelele sunt protejate impotriva infectarii si raspandirii virusilor, viermilor si troienilor

AVG Anti-Spyware

Asigura protectie a datelor si a comunicatiilor prin identificarea si indepartarea software-urilor tip spyware si adware.

AVG File Server

Protection

Asigura confidentialitate prin protejarea tuturor datelor esentiale business-ului dvs., stocate pe serverele de fisiere


Server de e-mail deblocat si protejat impotriva spam-urilor si scam-urilor

AVG Email Server prin componenta AVG Anti-Spam permite ca serverele de e-mail sa opereze in conditii de siguranta si la capacitate maxima prin blocarea automata a mesajelor nedorite. AVG Email Server ruleaza scanari si analizeaza periodic baza de date a mesajelor tip spam sau scam.

Incetinirile in operare sunt evitate

AVG Smart Scanning

Realizeaza scanari complete in timp record.

Silent Mode

Permite angajatilor si administratorilor IT sa dezactiveze notificari ce nu sunt necesare anumitor puncte / posturi de munca.  Astfel economisesti timp si resurse ale retelei.


Management personalizat dintr-o singura locatie

Administrarea serverelor de la distanta si dintr-o singura locatie este posibila si facila folosind AVG Email Server 2012. Acest software are integrat AVG Remote Administration Console. Astfel, indiferent de locul in care va aflati pastrati controlul asupra instalarii, implementarii si gestionarii serverelor de e-mail si fisiere. Include integrare Active Directory cu vizibilitate sporita in retea, dialoguri personalizate si un widget pe ecranul administrator.

Suport tehnic optim pe care te poti baza

Echipa tehnica de experti este doar la un apel telefonic departare. AVG Support ca parte integrata in AVG Email Server iti pune la dispozitia business-ului tau suportul tehnic optim: 24h/luni - vineri (telefonic), 24/7 (e-mail). In eventualitatea in care serverul este afectat, puteti recupera datele utilizand AVG Rescue CD de asemenea integrat in cadrul AVG Email Server.

Windows PC compatibil complet cu procesor Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 sau mai mult (trebuie să fie compatibile cu instrucțiunile SSE2)
- 1024 MB RAM sau mai mult recomandat
- 2 GB spațiu liber pe hard disk
Conexiunea la Internet este necesară pentru a descărca, a activa și a actualiza actualizările programului și bazei de date antivirus *
- Se recomandă o rezoluție optimă a ecranului de cel puțin 1024x768 pixeli

Sistem de operare

MS Windows Server 2008, MS Windows Server 2008 R2, MS Windows SBS 2011 Standard, MS Windows Server 2012, MS Windows Server 2012 R2, MS Windows Server 2016


Notificare sistem de operare

Sunt acceptate numai sistemele de operare Windows Server de 64 biți.

Serverele de e-mail acceptate

Versiunea MS Exchange 2010 Server, versiunea MS Exchange 2013 Server, Kerio MailServer - versiunea 6.7.2 și versiuni ulterioare

 

 

AVG Email Server