Business & Corporate

//AVG

AVG
Business Patch Management

Business Patch Management
55 .97 LEI  FARA TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

Patch-urile sunt actualizări de software și sisteme de operare care abordează vulnerabilitățile de securitate din cadrul unei aplicații.

Prezentare Produs
Ce este nou in AVG Business Patch Management?

Ce este Patch Management?
Patch-urile sunt actualizări de software și sisteme de operare care abordează vulnerabilitățile de securitate din cadrul unei aplicații. Furnizorii de software lansează constant corecții pentru a remedia vulnerabilitățile și pentru a oferi caracteristici de securitate îmbunătățite. Corectarea poate fi complexă și consumatoare de timp, dar ignorarea actualizărilor software nu este o opțiune.

Dacă corecțiile nu sunt instalate în timp util, rețelele pot fi grav compromise. Patch Management rezolvă aceste probleme, facilitând identificarea și implementarea patch-urilor critice și monitorizarea activității în desfășurare dintr-o consolă centrală de management cloud.

Identificați vulnerabilitățile critice și implementați rapid actualizări la toate punctele finale
Gestionarea corecțiilor joacă un rol esențial în securitatea punctelor terminale, dar multe companii sunt reticente să corecteze, deoarece există prea multe corecții, corecțiile întrerup adesea operațiunile și pot cauza probleme cu alte sisteme. AVG Patch Management acceptă presupuneri
ieșiți din corecție prin identificarea vulnerabilităților critice și facilitând implementarea corecțiilor în toate punctele finale dintr-un singur tablou de bord central.
Rămâneți înaintea vulnerabilităților
Păstrează automat sistemele de operare Windows și mii de alte aplicații terțe pentru a preveni eventualele lacune de securitate.
Asigurați conformitatea
Identificați și corectați software-ul învechit sau care nu a reușit să instaleze pentru a asigura conformitatea companiei și a reglementărilor și pentru a preveni încălcările de securitate.
Centralizează managementul
Păstrați controlul complet asupra corecțiilor cu management centralizat care vă permite să scanați toate dispozitivele, să stabiliți programe și să primiți rapoarte de la o singură consolă.

Consola de administrare
Windows 7 (Service Pack 1), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 – Windows 10 Pro, Windows 10 Education și Windows 10 Enterprise.
Servere
Windows Server 2019 (versiunea pe 64 de biți) Windows Server 2016 (versiunea pe 64 de biți) Windows Server 2012 (versiunea pe 64 de biți)
Windows Server 2008 R2 (versiunea pe 64 de biți cu cel mai recent Service Pack, fără Server Core Edition)
Microsoft Exchange Server 2016 (versiunea pe 64 de biți)
Microsoft Exchange Server 2013 (versiunea pe 64 de biți)
Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 (versiunea pe 64 de biți)
Hardware
Procesor Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 care acceptă instrucțiuni SSE2, 256 MB+ RAM și 2 GB spațiu pe hard disk.
Patch-ul este disponibil numai pentru Windows

AVG Business Patch Management