Business & Corporate

//AVG

AVG
Antivirus Business Edition

Antivirus Business Edition
169 .86 LEI  FARA TVA
Selecteaza tipul licentei
Perioada
Cantitate

Protectie avansata pentru afacerea ta.

Prezentare Produs
Ce este nou in AVG Antivirus Business Edition?

Protectie avansata pentru afacerea ta.

Protejeaza datele si fisierele din cadrul afacerii

Pastreaza siguranta angajatilor atunci cand opereaza online

Asigura o rulare mai rapida si cu mai putine intreruperi a computerului

AVG AntiVirus Business Edition este simplu, reprezinta protectia antivirus premiata care pastreaza informatiile confidentiale ale afacerii si ale clientilor departe de amenintarile si virusii din mediul electronic. 

AVG AntiVirus Business Edition include noua tehnologie AVG Turbo Scan ce permite scanari mai rapide si reducerea blocarilor datorate scanarilor si actualizarilor planificate.

Caracteristici si beneficii ale AVG AntiVirus Business Edition:

Afacerea nu incetineste niciodata. Nici AVG.

Opreste amenintarile din mediul electronic si pastreaza functionala afacerea. Cu ajutorul protectiei AVG premiate, afacerea este protejata de virusii si amenintarile electronice cele mai recente.

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de: AVG Enhance Firewall, AVG AntiVirus, Anti - Spyware, AVG Anti-Rootkit

AVG Enhance Firewall blocheaza accesul hackerilor in incercarile lor de a accesa informatii confidentiale stocate pe calculator. De asemenea, tehnologia permite blocarea  malware in incercarea de a prelua computerul si in a aduce prejudicii si altor utilizatori. Aceasta tehnologie aduce beneficii atat in cadrul retelelor cablate cat si in cadrul retelelor wireless.

AVG AntiVirus opreste, inlatura si previne raspandirea de virusi, viermi sau Trojan.

AVG Anti – Spyware pastreaza in conditii de siguranta identitatea utilizatorului in fata spyware si adware, care urmaresc informatiile personale ale acestuia.

AVG Anti-Rootkit detecteaza si inlatura rootkit-urile periculoase care ascund software periculos ce urmareste sa preia controlul computerului utilizatorului.

Economiseste timp necesar pentru a te concentra asupra punctelor cheie ale business-ului

Reduceti posibilele intarzieri sau abateri ce se pot inregistra in cursul business-ului si permiteti angajatilor sa se concentreze pe punctele cheie ale afacerii. 

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de: AVG Smart Scanner, Silent Mode, AVG Turbo Scan.

AVG Smart Scanner scaneaza computerul doar cand nu este accesat. Tehnologia permite scanari inteligente in modul “prioritate ridicata” (“high priority”) atunci cand utilizatorul nu opereaza pe calculator si trece in modul “prioritate scazuta” (“low priority”) atunci cand utilizatorul misca mouse-ul sau apasa o tasta. De asemenea, tehnologia permite ignorarea fisierelor ce au fost scanate anterior si care au fost etichetate ca fiind “sigure”, reducand astfel timpul alocat acestei operatiuni.

Silent Mode aloca angajatilor si administratorilor IT un anumit control prin posibilitatea de a putea dezactiva notificari inutile.

AVG Turbo Scan reduce simtitor viteza de scanare de securitate datorita unei secvente inteligente de scanare care urmeaza ordinea in care fisierele sunt salvate de hard disk.

Asigura securitatea angajatilor atunci cand opereaza in mediul online

Asigura fortei de munca conditiile de a lucra in siguranta in mediul online.

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de: AVG LinkScanner® Surf-Shield, AVG Online ShieldTM, AVG AntiVirus, AVG WiFi Guard.

AVG LinkScanner® Surf-Shield reprezinta o tehnologie inteligenta cu rol de prevenire. Aceasta impiedica utilizatorul sa acceseze site-urile infectate. Tehnologia verifica in mod activ fiecare pagina web, chiar inainte ca utilizatorul sa o acceseze si il opreste in cazul in care detecteaza ceva suspect. 

AVG Online ShieldTM .verifica fisierele inainte ca acestea sa fie descarcate si asigura protectie antivirus in cazul transferului de fisiere utilizand MSN, Yahoo! si ICQ. 

AVG AntiVirus opreste, inlatura si previne raspandirea de virusi, viermi sau Trojan.

AVG WiFi Guard ajuta utilizatorul sa evite punctele de acces WiFi utilizate rau intentionat de catre hackeri. AVG WiFi Guard alerteaza utilizatorul atunci cand computerul incearca sa acceseze o retea Wfi necunoscuta.

Pastreaza informatiile confidentiale ale clientilor departe de hackeri

Mentine integritatea ca partener de afaceri de incredere prin asigurarea ca toate datele clientului sunt pastrate privat si toate tranzactiile online sunt efectuate in conditii de siguranta.

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de: AVG File Server Protection, AVG Identity Protection™, Self Defense.

AVG File Server Protection permite un control complet asupra fisierelor pastrandu-le in acelasi timp departe de amenintarile din mediul online si mentinand rularea serverul la performante de varf

AVG Identity Protection™ pastreaza sigure informatiile personale atunci cand utilizatorul este online si stopeaza furtul de date de pe computer.

Self Defense reprezinta un nivel de securitate aditional ce permite utilizatorului sa blocheze incercarile neautorizate ale malware de a modifica, redenumi sau sterge orice cheie, fisier, proces etc. AVG.

Permite un control optim prin management dintr-o locatie unica

Administrati afacerea de la distanta, dintr-o locatie unica cu ajutorul AVG Remote Administration. 

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de: AVG Remote Administration.

AVG Remote Administration asigura control din orice locatie in care se afla utilizatorul prin instalari, administrari si implementari “de la distanta” (remote) ale serverelor de email si serverelor de fisiere. Tehnologia include integrari “active directory” ce permit “vizibilitate sporita”.

Asigura suport tehnic gratuit

Echipa tehnica de experti este “la un telefon distanta”, fiind disponibila oricand. 

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de AVG Small Business Support.

AVG Small Business Support iti pune la dispozitie suportul tehnic optim: echipa de specialisti este disponibila gratuit, telefonic de luni pana vineri.

Ofera consiliere si alerte usor de pus in practica

Detecteaza oportunitati sau probleme de performanta asupra carora utilizatorul poate actiona prin intermediul unei interfete foarte usor de utilizat. 

Daca AVG va afla vreodata ceva ce ar putea reprezenta un motiv de ingrijorare, acesta va anunta utilizatorii astfel incat sa fie luate cele mai optime masuri, incluzand aici optiunea de reparare “one click”. Interfata este imbunatatita si implicit mai usor de utilizat.

Prin AVG AntiVirus Business Edition beneficiati de: Easy Interface, AVG Auto-Fix, AVG Auto-Updates

Easy Interface. Noua interfata imbunatatita este conceputa pentru a asigura cea mai buna protectie. AVG AntiVirus este perfect compatibil cu Windows® 8.

AVG Auto-Fix detecteaza si alerteaza utilizatorul asupra oricarui risc de securitate, oferindu-i acestuia optiunea de a rezolva automat problema aparuta print-un singur click pe butonul Auto-Fix. Sistemul va beneficia astfel de cea mai buna protectie. 

AVG Auto-Updates permite utilizatorului sa mentina nivelul de top al protectiei antivirus prin actualizari automate care acopera inovatiile si posibila evolutie din acest domeniu.

AVG Antivirus Business Edition