Mie 21 Mai 5:04 PM

Kaspersky Lab isi dezvaluie planurile strategice de extindere pe piata de securitate IT pentru companii

Noile solutii de securitate virtualizata si de prevenire a fraudelor si alte tehnologii menite sa confrunte amenintarile continua sa consolideze portofoliul de solutii de securitate Kaspersky Lab pentru companii

Kaspersky Lab si-a prezentat viziunea cu privire la securitatea companiilor in cadrul evenimentului anual al companiei CyberSecurity Summit, care a avut loc in San Francisco, SUA. Reuniunea a avut ca subiect principal modul in care realitatile securitatii IT a companiilor afecteaza mediul de business global si a gazduit sesiuni de comentarii si de discutii alaturi de cele mai influente personalitati din mediul securitatii IT. De asemenea, Kaspersky Lab a anuntat in cadrul evenimentului cateva solutii de securitate si strategii de business noi si planificate pentru a fi lansate, care vor ghida cresterea companiei pe parcursul anului.

Pentru a conduce discutia cu privire la astfel de aspecte importante cum ar fi atacurile sofisticate si campaniile complexe de spionaj cibernetic care vizeaza companiile – o serie de amenintari avansate care vizeaza in mod specific retelele de servicii financiare - Kaspersky Lab a invitat experti in securitatea IT din organizatii guvernamentale, sistemul juridic, financiar si echipele de management din domeniul IT, inclusiv reprezentanti ai Facebook, Visa, Boeing si Wells Fargo & Co. Tom Ridge, fostul secretar al Departamentului de Securitate Interna al SUA, a tinut un discurs intitulat: „Cum afecteaza razboiului cibernetic securitatea IT a companiilor".

"In prezent, criminalitatea informatica nu mai este despre furtul de sume relativ mici de bani de la utilizatorii obisnuiti,” a atras atentia Eugene Kaspersky, presedinte si CEO al Kaspersky Lab. „Pe masura ce peisajul securitatii IT evolueaza rapid si devine mult mai complex, numarul campaniilor de spionaj cibernetic sofisticate care vizeaza corporatii gigant este, de asemenea, brusc in crestere. Infractorii adopta tehnici tot mai elaborate de proiectare a atacurilor si intotdeauna incearca sa exploateze veriga cea mai slaba in termeni de securitate, ceea ce inseamna ca lanturile de aprovizionare si contractorii sunt, de asemenea, vizati. Acest lucru inseamna ca, in prezent, informatiile cu privire la amenintari reprezinta una dintre prioritatile de top pentru cei din conducerea companiilor, care au nevoie sa se asigure ca metodele lor de aparare sunt suficient de flexibile pentru a rezista nu doar amenintarilor contemporane, dar, de asemenea, generatiei urmatoare de pericole informatice," a explicat Eugene Kaspersky.

Kaspersky Lab isi extinde portofoliul de securitate pentru corporatii
Pentru proteja companiile impotriva acestor amenințari complexe, portofoliul solutiilor de securitate al Kaspersky Lab este construit pe expertiza companiei cu privire la amenintari si pe capacitatea de a dezvolta tehnologiile proprii in loc de a le achizitiona. Aceste doua principii de baza ale companiei aduc avantaje importante pentru clienti si sunt componente centrale ale inovatiilor tehnologice menite sa gestioneze problemele critice cu care se confrunta departamentele IT ale companiilor, care au fost prezentate in cadrul Summit-ului Cybersecurity Kaspersky.

Compania a anuntat o noua dezvoltare a solutiei Kaspersky Security for Virtualization, care asigura tehnologiile de securitate pentru masinile virtuale, care erau dificil de protejat inainte, fara a sacrifica performantele retelei. Platforma Kaspersky Fraud Prevention, prezentata recent, este, de asemenea, foarte utila pentru a combate atacurile cibernetice impotriva prestatorilor de servicii financiare.

Portofoliul cuprinzator de solutii de securitate pentru corporatii al Kaspersky Lab este completat de Security Intelligence Services, care include analize si rapoarte cu privire la informatiile legate de amenintari, identificarea de botnet, precum si programe de educatie cu privire la securitatea cibernetica. Astfel sunt valorificate cunostintele companiei cu privire la amenintari pentru a intari securitatea partenerilor sai de business.
Privind spre viitor, reprezentantii Kaspersky Lab au discutat, de asemenea, in cadrul summit-ului, despre noile oportunitați de evolutie a securitatii pentru companii, mai ales in ceea ce priveste protectia infrastructurilor critice si industriale, care necesita tehnologii si produse care se potrivesc nevoilor specifice ale retelelor industriale. Acestea includ nu numai produse si solutii care vor oferi protectie versatila pentru servere SCADA si statii de lucru de control, dar si pentru protectia PLC, protectie la nivel de retea si securitate incorporata.

Solutii pentru companii bazate pe expertiza
Portofoliul de securitate pentru companii al Kaspersky Lab este dezvoltat pornind de la expertiza companiei in materie de securitate de baza, care cuprinde tehnologii de protectie endpoint premiate, o retea de cunostinte cu privire la amenințarile globale in cloud si o echipa globala de experti care au descoperit campanii sofisticate de spionaj cibernetic, cum ar fi Flame, Gauss, Octombrie Rosu, Winnti, NetTraveler, Kimsuky, Icefog si The Mask/Careto. Compania ramane concentrata in continuare pe dezvoltarea tehnologiilor sale de catre proprii experti cu inalta calificare, permitand astfel o performanta superioara, o integrare completa, usurinta in administrare, precum si o mai buna protectie a infrastructurilor IT ale companiilor.

Solutia de baza din portofoliul de produse de securitate pentru companii, Kaspersky Endpoint Security for Business, beneficiaza pe deplin de ecosistemul de expertiza de top al Kaspersky Lab si ofera o abordare de securitate multistratificata, bazata pe o singura platforma integrata pentru a incorpora caracteristici ce includ aplicatii solide, instrumente de control web si al dispozitivelor, de criptare a datelor, de securitate endpoint pentru dispozitive mobile si MDM, precum si de management al sistemelor si al pachetelor de corectie. Kaspersky Lab ofera, de asemenea, solutii dedicate pentru servere de fisiere si de e-mail, sisteme de stocare, Internet Gateway, solutii de colaborare si solutii de top pentru masini virtuale.

Consiliul Consultativ Internațional, infiintat recent, consolideaza expertiza in securitate cibernetica a Kaspersky Lab si ofera consultanta pe piața de securitate IT pentru compania care isi asigura dezvoltarea in direcția strategica cea mai adecvata.

Kaspersky Lab despre piata globala de securitate pentru corporatii
In 2013, Kaspersky Lab a continuat sa inregistreze o crestere puternica in segmentul de securitate IT pentru companii: o crestere de 9% pe segmentul business in general si de 18% in segmentul enterprise*. Baza de clienti business ai Kaspersky Lab a inclus peste 250.000 de companii din intreaga lume, variind de la intreprinderile mici si mijlocii, la organizatii guvernamentale si comerciale de mari dimensiuni.

Compania a fost identificata recent drept un lider in cele mai importante si renumite evaluari ale furnizorilor efectuate de cele trei cele mai mari agentii de analiza. Aceasta recunoastere este o realizare remarcabila; doar un singur jucator de pe piata a mai castigat inainte acest statut din partea tuturor celor trei organizatii.

"Kaspersky Lab si-a consolidat in mod constant si notabil pozitia pe piata de securitate enterprise prin furnizarea de suite eficiente de protectie endpoint si solutii de securitate dedicate,” a declarat Charles Kolodgy, Research Vice President for Security Products in cadrul IDC. „Capacitatea de a asigura solutii potrivite nevoilor clientilor a determinat o crestere a cotei de piata pentru Kaspersky Lab. In plus, ei si-au construit o reputatie solida si au descoperit prin cercetare atacuri complexe care implica folosirea de malware sofisticat. Kaspersky Lab continua sa isi dezvolte portofoliul de produse pentru corporatii cu serviciile de informatii de securitate si soluțiile pentru zonele slab deservite, cum ar fi protectia infrastructurii critice si securitatea tranzactiilor online. Aceste progrese consolideaza pozitia lor drept un furnizor de urmarit pe piata de securitate enterprise," a explicat Charles Kolodgy.

support
Best Antivirus Suport Clienti: +40 747 199 292 / contact »
Kaspersky Lab isi dezvaluie planurile strategice de extindere pe piata de securitate IT pentru companii