Vin 31 Ianuarie 11:00 PM

Salvati copiii!

Informaţii, prieteni, filme, cărţi, muzică – la toate avem acces cu ajutorul Internetului. WWW-ul a devenit o parte integrantă din viaţa noastră de zi cu zi, a tuturor, şi accesarea lui a devenit un gest reflex. Viaţa omului modern merge în tandem cu accesul la Internet, nu există niciun dubiu în acest sens.

Totuşi, din păcate, tot pe Internet ne putem întâlni cu ameninţări - mai mari sau mici – de la spam-ul agasant, la viruşi care pot bloca sau şterge conţinutul computer-ului, până la contactul cu infractorii cibernetici care au ca scop să pună mâna pe informaţii personale sau date bancare.

Cu toate acestea, Internetul rămâne cea mai mare sursă de cunoştinţe care poate fi accesată şi, respectând un minim de reguli de „bună purtare”, ne putem bucura în continuare de avantajele acestuia, fără a avea nimic de pierdut.

Este important să ştim care sunt ameninţările pentru a le putea evita şi, mai important, să ne ferim în mod eficient. Din fericire, există profesionişti al căror scop este să se asigure că noi suntem în siguranţă pe Internet, bucurându-ne de conversaţii, de lecturi, de clip-uri video şi de orice altceva ne pasionează, în timp ce în fundal, computerul rulează absolut discret o soluţie de securitate. Kaspersky Lab are ca motto „We are here to save the world”. Suntem aici pentru a încerca să salvăm lumea prin intermediul fiecărui utilizator care e atent atunci când accesează un site, care ştie că cyberbullying-ul este una dintre marile probleme sociale ale erei noastre, care e conştient că datele cu caracter foarte personal nu au ce căuta online, la dispoziţia oricui.

Instrumentele de securitate există, dar important este să fim informaţi şi precauţi pe Internet şi, la fel ca în viaţa reală, să ne folosim raţiunea şi bunul simţ în orice interacţiune online.

support
Best Antivirus Suport Clienti: +40 747 199 292 / contact »
Salvati copiii!