Mie 03 Aprilie 7:04 AM

Kaspersky PURE 3 - Tehnologii premiate care asigura cea mai avansata protectie pentru computere

Kaspersky Lab anunta cea mai recenta versiune a suitei de securitate pentru PC-uri, date financiare, parole, fotografii si multe altele

Kaspersky Lab a lansat astăzi noua versiune a principalei soluţii pentru protecţia PC-urilor utilizatorilor individuali – Kaspersky PURE 3.0 Total Security. Oferind tot ceea ce au nevoie utilizatorii de la o suită de securitate, inclusiv protejarea operaţiunilor de online banking, gestionarea parolelor, realizarea unui backup online, Kaspersky PURE 3.0 asigură protecţia optimă pentru ca utilizatorii să îşi poată securiza activităţile online şi informaţiile digitale din reţeaua personală de PC-uri.

Securitatea totală care asigură cea mai bună protecţie pentru PC

Ţinând cont că 77% dintre utilizatorii de computere fac cumpărături online în mod regulat, potrivit unui studiu efectuat de 0+K Research în 2012, ne putem imagina câte tranzacţii au loc în fiecare zi şi câte date ale cardurilor de credit pot ajunge în mâinile infractorilor cibernetici.

70% dintre e-mailurile de phishing sunt folosite pentru a determina victimele să viziteze website-uri infectate şi falsificate foarte credibil, cu scopul de a fura informaţiile bancare, potrivit datelor colectate de Kaspersky Security Network în 2012. În plus, potrivit aceloraşi date, peste 5.000 de website-uri sunt compromise zilnic, inclusiv website-uri bancare sau de cumpărături online. Kaspersky PURE 3.0 include o gamă unică şi eficientă de tehnologii, menite să protejeze utilizatorii de orice formă de atac cibernetic.

Majoritatea oamenilor îşi păstrează documentele fizice, banii şi alte obiecte valoroase din casă în seifuri rezistente, însă ce se întâmplă cu informaţiile stocate pe computere? Utilizatorii acumulează numeroase astfel de obiecte digitale de valoare pe computerele personale de-a lungul anilor – precum fotografii, muzică şi documente juridice sau financiare. Este firesc să protejăm astfel şi identitatea şi bunurile online atunci când navigăm pe internet. Kaspersky PURE 3.0 funcţionează precum un seif, o barcă de salvare sau un paznic personal al securităţii pentru toate informaţiile stocate şi transmise către sau de pe PC-ul utilizatorului.

Acestea sunt câteva dintre tehnologiile inovatoare de protecţie incluse în noua soluţie Kaspersky PURE 3.0:


Safe Money

Infractorii cibernetici urmăresc un singur lucru, în final: banii. Internetul le pune la dispoziţie acestor infractori moderni diverse tehnici de furt, de aceea Kaspersky PURE 3.0 include noi modalităţi de a oferi protecţie împotriva acestora. Cu ajutorul noii tehnologii Safe Money, Kaspersky PURE 3.0 se asigură că toate website-urile care presupun introducerea unor informaţii bancare, realizarea unor plăţi sau a cumpărăturilor online, sunt autentice, astfel încât utilizatorii să nu ajungă să fie păcăliţi să îşi ofere datele personale pe website-uri false. Utilizând certificatele de securitate şi verificând reputaţia website-urilor, tehnologia Safe Money verifică autenticitatea site-urilor, după care lansează automat sistemul de navigare sigură pe internet, pentru a asigura un nivel suplimentar de protecţie împotriva malware-ului.

Pentru o şi mai bună protecţie, tehnologia Safe Money include şi funcţia Secure Keyboard, care nu permite ca informaţiile folosite la logare să fie înregistrate de un software de tip keylogger. Funcţia Secure Keyboard se va activa automat de fiecare dată când utilizatorul intră pe un website bancar sau pentru plăţi online sau la introducerea unei parole pe orice pagină web. Nicio altă soluţie de securitate nu oferă acelaşi nivel de protecţie pentru banii utilizatorilor precum Kaspersky Lab, care a fost premiat de MRG Effitas pentru eficienţă în securizarea datelor financiare, la finalul anului 2012. 

Online Password Manager

Parolele reprezintă o modalitate esenţială de control a informaţiilor care definesc identitatea online a unei persoane şi este important ca acestea să fie complexe şi puternice. Majoritatea utilizatorilor de internet deţin cel puţin cinci conturi protejate de parole, pentru care folosesc combinaţii variate de litere şi simboluri pentru o înregistrare sigură. Cu cât sunt mai multe, cu atât parolele sunt mai dificil de memorat şi de gestionat. Kaspersky Lab oferă utilizatorilor posibilitatea să îşi stocheze toate informaţiile de înregistrare într-un seif online unic şi securizat, care poate fi sincronizat pe mai multe PC-uri, fără a mai fi nevoie de o listă fizică de parole sau să se utilizeze o singură parolă pentru toate conturile. Dacă utilizatorii vor să beneficieze de cele mai sigure parole, acum pot face acest lucru cu ajutorul funcţiei Kaspersky Password Manager, care generează parole extrem de complexe şi apoi le salvează în cloud, astfel încât nu mai este necesară memorarea lor.

Online Backup

Ţinând cont de cantitatea de documente importante, fotografii şi informaţii, este foarte important ca utilizatorii să fie pregătiţi pentru eventualitatea pierderii, defectării sau furtului PC-urilor. Kaspersky PURE 3.0 dispune acum de o funcţie de backup integrată, care le permite utilizatorilor posibilitatea de a păstra copii online ale fişierelor, cu ajutorul unui cont creat în prealabil pe Dropbox. Odată ce fişierele au fost salvate, utilizatorii le vor putea accesa de pe orice computer conectat la internet.

Automatic Exploit Prevention

Multe dintre programele software pe care folosim zilnic pot fi exploatate cu uşurinţă de către infractorii cibernetici şi transformate în căi de acces la informaţii foarte importante. Aceste programe utilizate la scară largă, precum Adobe Acrobat, Java şi altele, pot conţine vulnerabilităţi care nu au fost remediate de creatorul software-ului, sau de utilizatorii care, din neglijenţă, apasă butonul “ignore” atunci când sunt anunţaţi că trebuie să instaleze update-uri pentru programele utilizate. Dacă aceste vulnerabilităţi nu sunt remediate, infractorii cibernetici pot folosi aceste breşe pentru a accesa computerele utilizatorilor. Noua tehnologie Kaspersky Lab, Automatic Exploit Prevention, anticipează şi blochează aceste tipuri de atacuri, monitorizând programele pentru a depista orice tip comportament anormal. Dacă programul încearcă să opereze activităţi neautorizate, această tehnologie blochează acţiunea cu potenţial maliţios.

Parental Controls

Părinţii nu ştiu tot timpul ce fac copiii atunci când folosesc computerul, un fapt destul de îngrijorător. Cu ajutorul funcţiei de control parental inclusă în Kaspersky PURE, utilizatorii pot asigura protecţia completă a copiilor lor cu ajutorul tehnologiilor şi filtrelor foarte avansate. Părinţii pot bloca accesul la website-uri nepotrivite, pot stabili intervale de timp limitate în care poate fi utilizat internetul şi pot împiedica trimiterea informaţiilor personale pe Facebook sau pe Twitter, cum sunt adresa fizică sau informaţiile cardului de credit. În cazul în care copilul are propriul computer, părinţii pot administra şi monitoriza toate setările de Control Parental de pe computerul personal, cu ajutorul instrumentului de administrare centrală.

În plus faţă de suita de funcţii incluse în pachetul Kaspersky PURE 3.0, utilizatorii pot administra protecţia mai multor PC-uri de pe un singur computer central. De asemenea, ei pot folosi instrumentele de clean-up pentru a asigura buna funcţionare a tuturor sistemelor conectate la PURE sau pot rula scanarea de viruşi, pot instala update-uri sau pot realiza copii de back-up ale fişierelor, de pe un singur computer.

Protecţie împotriva infractorilor cibernetici moderni bazată pe tehnologii premiate

Kaspersky PURE 3.0 are la bază tehnologia de securitate Kaspersky Lab premium, care a fost apreciată în repetate rânduri de o multitudine de experţi din industrie. Produsele din gama Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali au participat la mai mult de 50 de teste independente în 2012 şi s-au poziţionat pe primul loc în clasament în jumătate dintre aceste evaluări. Mai multe informaţii despre rezultatele premiilor puteţi găsi aici.

După câştigarea prestigiosului premiu “Produsul anului” din partea organizaţiei independente de testare AV-Comparatives în 2011, Kaspersky Lab a obţinut, ulterior, cel mai mare punctaj, pentru al doilea an consecutiv. În plus, Dennis Labs, o instituţie independentă de testare care recreează fişierele malware întâlnite în realitate, a testat opt produse ale celor mai importante companii de securitate. Din punctajul maxim de 300 de puncte, soluţia Kaspersky Internet Security 2012 a înregistrat un scor aproape perfect de 298 de puncte, fiind notată de Dennis Lab cu cel mai bun calificativ, AAA, şi a primit premiul „Best Home Anti-Virus Protection”. Versiunea actuală a soluţiei Kaspersky Internet Security 2013, care reprezintă baza soluţiei de securitate PURE 3.0, asigură cel mai înalt nivel de detectare pentru toate tipurile de programe maliţioase, inclusiv cele mai complexe versiuni.

“Integrând tehnologii premiate precum Safe Money şi Automatic Exploit Prevention în soluţia Kaspersky PURE 3.0, am urmărit să dezvoltăm un produs care nu doar protejează PC-ul, dar şi identitatea online şi bunurile digitale ale utilizatorului”, a explicat Petr Merkulov, Chief Product Officer în cadrul Kaspersky Lab. ”De la conturile bancare, la fotografiile de familie, Kaspersky PURE 3.0 asigură protecţia completă a consumatorilor, menţinând pasul cu stilul rapid de viaţă al acestora. Protejând discret fiecare PC din casă, Kaspersky PURE 3.0 garantează că nu va fi necesară o încetinire a ritmului de lucru, graţie celui mai bun şi mai eficient software de securitate disponibil”, a declarat Petr Merkulov.

Costuri şi disponibilitate

Kaspersky PURE 3.0 este disponibil acum pe piaţă în toate magazinele online Kaspersky Lab şi în magazinele specializate. Actualii utilizatori de soluţii Kaspersky PURE şi Kaspersky PURE 2.0 pot face upgrade în mod gratuit la versiunea Kaspersky PURE 3.0, pe care o pot utiliza până la încheierea perioadei de valabilitate a licenţei.

 

support
Best Antivirus Suport Clienti: +40 747 199 292 / contact »
Kaspersky PURE 3 - Tehnologii premiate care asigura cea mai avansata protectie pentru computere